Με σύνθημά της τη φράση «Καθαρά και Έξυπνα», η εταιρία, που είναι μέλος ενός από τους μεγαλύτερους ενεργειακούς ομίλους της χώρας, έχει υιοθετήσει βέλτιστες πρακτικές, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των Ελλήνων, την ανάπτυξη και την πρόοδο.

Τώρα, θέτει σε εφαρμογή την επόμενη σημαντική πρωτοβουλία της, σε μια περίοδο που η εξοικονόμηση ενέργειας γίνεται πιο κρίσιμη υπόθεση από ποτέ. Δίνει το ηχηρό «παρών», καλώντας τους πολίτες να συμβάλλουν στον στόχο της εξοικονόμησης ενέργειας, προστατεύοντας το περιβάλλον και μειώνοντας την κατανάλωση τους, με έξυπνους τρόπους που δεν θα αλλάξουν τις καθημερινές τους συνήθειες, ενώ παράλληλα διασφαλίζει ότι όλα όσα έχουν σημασία στην καθημερινότητα των πελατών της, αλλά και όλων όσων έχουν ανάγκη, θα συνεχίσουν να φωτίζονται.

Πώς; Μέσα από τη νέα της καμπάνια «Κάποια φώτα δεν πρέπει να σβήσουν ποτέ».

Με συντονισμένες δράσεις, η Volton δεσμεύεται ότι κάθε λάμπα που φωτίζει βασικές και πρωτεύουσες ανάγκες της καθημερινότητάς μας, θα παραμείνει ανοιχτή, εστιάζοντας εκεί όπου το «φως» σημαίνει ασφάλεια, φροντίδα, εξέλιξη, πολιτισμός. Γιατί αυτά τα φώτα δεν φωτίζουν απλώς έναν χώρο, αλλά θεμελιώδεις ανάγκες μας, όπως εκείνες της υγείας, του πολιτισμού και του αθλητισμού.

Φωτίζουμε ό,τι αξίζει

Σε αυτή την προσπάθεια, η Volton μας ζητά να σταθούμε στο πλευρό της, εξοικονομώντας ενέργεια στο σπίτι και τη δουλειά, αλλά και βοηθώντας την να «φωτίσει ό,τι αξίζει». Το τελευταίο, είναι και το ευκολότερο, αφού το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε, είναι… μερικά κλικ. Μπαίνοντας στο site της εταιρίας και ψηφίζοντας την ενέργεια που θέλουμε να υλοποιηθεί πρώτη, συμμετέχουμε κι εμείς σε μια προσπάθεια με μεγάλη κοινωνική σημασία.

Και η Volton μας υπόσχεται ότι συνεχώς θα μας προσφέρει ακόμη περισσότερες ιδέες και λύσεις για να κάνει τη ζωή μας καλύτερη.

Από την πρώτη της εμφάνιση στην ελληνική αγορά το 2016, η Volton, μια 100% ελληνική εταιρία ενέργειας, με έντονη και φιλόδοξη δραστηριότητα στον χώρο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ),  δίνει  έμφαση στην προστασία του περιβάλλοντος και την αειφόρο ανάπτυξη, μέσα από το ολοκληρωμένο και καινοτόμο χαρτοφυλάκιο που διαθέτει.