Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
MasterChef: «Ω να σου…» - Τους κούφανε όλους ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος

MasterChef: «Ω να σου…» – Τους κούφανε όλους ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος

«Τρελάθηκε» ο σεφ με αυτό που δοκίμασε

Με δοκιμασία Mystery Box ξεκίνησε η νέα εβδομάδα για το MasterChef. Το κουτί έκρυβε πολλές εκπλήξεις και οι επίδοξοι μάγειρες κλήθηκαν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να κλέβει τις εντυπώσεις με τις επικές του ατάκες.

Ο Δημήτρης και ο Νίκος Τρ. είχαν τα καλύτερα πιάτα, ωστόσο η γλυκιά τάρτα που έφτιαξε ο πρώτος ήταν αξεπέραστη σε εμφάνιση και γεύση, χαρίζοντας του τη νίκη και το χρηματικό έπαθλο των 1.000 ευρώ.

Η τάρτα του έκανε για την ακρίβεια τους κριτές να παραμιλάνε, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να αδυνατεί να κρύψει τον ενθουσιασμό του και να εκφράζεται λίγο διαφορετικά.

«Είναι η τέλεια τάρτα, πανέμορφη, είναι τάρτα από βιτρίνα ενός πολύ καλού ζαχαροπλαστείου. Στο Παρίσι. Συγγνώμη μονολόγησα. Το σημαντικό είναι ότι είναι λαχταριστή. Την βλέπεις και θέλεις να δοκιμάσεις. Ελπίζουμε να είναι και τεχνικά σωστή, όσο κι όμορφη. Είναι η δεύτερη φορά που με περίσσιο θάρρος κι ένταση μπορούμε να πούμε ω να σου…», είπε ο κριτής αφήνοντας άφωνους παίκτες και κριτές.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς με τον Πάνο Ιωαννίδη δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα γέλια τους, με τον πρώτο κιόλας να κάνει thumps up.

«Μάλλον πρέπει να το γυρίσω στη ζαχαροπλαστική. Θα κάνω ένα ζαχαροπλαστείο με βιτρίνες μπροστά που θα έχει τάρτες. Με αγχώνει που θα βγω αρχηγός για άλλη μια φορά», σχολίασε με τη σειρά του ο Δημήτρης.

Sports in

Οι πέντε υποψήφιοι προπονητές του Τζόκοβιτς – Ο επικρατέστερος και η «βόμβα» του Φέντερερ (pics+vids)

Κοιτάζει την επόμενη μέρα ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά το διαζύγιο με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς. Ο Νέναντ Ζίμονιτς που εθεάθη στην προπόνηση του Σέρβου και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024