Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
MasterChef: Σέρβιραν ωμό ψάρι στον Πάνο Ιωαννίδη - Τους το γύρισε πίσω

MasterChef: Σέρβιραν ωμό ψάρι στον Πάνο Ιωαννίδη – Τους το γύρισε πίσω

«Είναι ωμό! Παιδιά, είναι ωμό τελείως!», τόνισε ο γνωστός σεφ

Συνεχίζονται οι μαγειρικές μονομαχίες στο MasterChef. Τόσο η κόκκινη όσο και η μπλε ομάδα, με αρχηγούς την Μαρία Μπέη και τον Μότο Μότο αντίστοιχα, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στο επεισόδιο της Παρασκευής (10/3) προκειμένου να αφήσουν τις καλύτερες εντυπώσεις στους κριτές και τους καλεσμένους.

Ωστόσο, δεν έλειψαν οι εντάσεις και οι υψηλοί τόνοι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Τα τραπέζια στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο γέμισαν από καλεσμένους του MasterChef ενώ και ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πήραν την θέση τους.

«Το ψάρι είναι εντάξει, παιδιά; Εμένα είναι λίγο περίεργο. Δεν ξέρω», τόνισε ο Πάνος Ιωαννίδης για να σχολιάσει, αμέσως, ο Σωτήρης Κοντιζάς πως «είναι σαν να έχει τελειώσει στο μπεν μαρί».

«Όχι, όχι! Είναι ωμό! Παιδιά, είναι ωμό τελείως. Σόρρυ», πρόσθεσε ο σεφ και κριτής για να βάλει το ψάρι σε ένα άδειο πιάτο και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος να ζητήσει από κάποιον άνθρωπο της παραγωγής να το μεταφέρει στον αρχηγό της κόκκινης ομάδας.

«Μας γυρνάνε ένα ψάρι από τους κριτές επειδή ήταν ωμό και εκεί ξενέρωσα πάρα πολύ. Δεν θα πω πάλι καλά που ήταν στους κριτές κι ας μην ψηφίζουν εκείνοι. Τι να πω; Απογοήτευση! Ίσως είχε 1-2 ακόμα κομμάτια που να μην ήταν καλά ψημένα. Εντάξει λάθος… μεγάλο λάθος. Ελπίζω να μην επηρεάσει πολύ στο σύνολο», σημείωσε χαρακτηριστικά ο 20χρονος Νίκος στην κάμερα του MasterChef.

Δείτε το βίντεο με όσα έγιναν

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024