Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γυναικοκτονία στην Κύπρο: Στα social media γνωρίστηκε η 28χρονη με τον 30χρονο που τη βίασε και τη σκότωσε

Γυναικοκτονία στην Κύπρο: Στα social media γνωρίστηκε η 28χρονη με τον 30χρονο που τη βίασε και τη σκότωσε

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του αποτρόπαιου εγκλήματος που ξυπνά μνήμες από τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο.

Βασανιστικό θάνατο βρήκε η 28χρονη Λέσια από τα χέρια – όπως φαίνεται- του 30χρονου συντρόφου της, ο οποίος τη βίασε προτού τη στραγγαλίσει και τη σπρώξει στον γκρεμό. Η φρικτή γυναικοκτονία που έγινε στην Κύπρο θυμίζει τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο το καλοκαίρι του 2021, όταν ο σύντροφός της, αφού τσακώθηκαν, την πέταξε στα βράχια.

Η Λέσια, με καταγωγή από την Ουκρανία, και ο 30χρονος κατηγορούμενος, σύμφωνα με το Mega, διατηρούσαν σχέση τον τελευταίο μήνα και είχαν γνωριστεί στα social media.

Υπενθυμίζεται ότι ο 30χρονος κάλεσε ο ίδιος την αστυνομία και ισχυρίστηκε ότι ενώ βρισκόταν με την φίλη του στην Πέτρα του Ρωμιού στην Πάφο, εκείνη πλησίασε στο χείλος του γκρεμού, έχασε την ισορροπία της και έπεσε στο κενό.

Στην κατάθεσή του, ο 30χρονος ισχυρίστηκε ότι επρόκειτο για ατύχημα, όμως λίγες ώρες αργότερα η νεκροψία-νεκροτομή τον διέψευσε.

Ο σύντροφος της Λέσια, υπεβλήθη σε αλκοτέστ και εξετάσεις για ναρκωτικά, τα οποία βγήκαν θετικά.

Η 28χρονη κοπέλα, εκτός από τα σημάδια που προκλήθηκαν από την πτώση, έφερε κακώσεις στον λαιμό και στα χέρια του θύματος, που προήλθαν πιθανώς από στραγγαλισμό.

Δεύτερη νεκροτομή ζητούν οι δικηγόροι του φερόμενου ως δολοφόνου

Σύμφωνα με την αστυνομία, το αίτημα των δικηγόρων του υπόπτου για διενέργεια δεύτερης νεκροτομής, στην οποία να παρίσταται ιδιώτης ιατροδικαστής, μελετάται από την νομική υπηρεσία του Κράτους.

Υπενθυμίζεται ότι η νεκροτομή επί της σορού της γυναίκας, την οποία διενήργησαν οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου στο νεκροτομείο του Νοσοκομείου Λευκωσίας και η οποία διήρκησε έξι ώρες, κατέδειξε πως η 28χρονη φέρει κάταγμα σε σημείο του υοειδούς οστού, το οποίο παρατηρείται σε περιπτώσεις στραγγαλισμού, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Πάφου Μιχάλης Νικολάου.

Ερωτηθείς νωρίτερα ο κύριος Νικολάου ανέφερε ότι ο ύποπτος αρνείται οποιαδήποτε ενοχή στην υπόθεση αν και επιβεβαιώνει, με την κατάθεσή του, ότι ενωρίτερα βρισκόταν με το θύμα προβάλλοντας τον ισχυρισμό ότι πρόκειται για ατύχημα στην προσπάθεια της άτυχης κοπέλας να αυτοφωτογραφηθεί με φόντο την Πέτρα του Ρωμιού.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024