Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γυναικοκτονία στην Κύπρο: Την στραγγάλισε και την έριξε στον γκρεμό

Γυναικοκτονία στην Κύπρο: Την στραγγάλισε και την έριξε στον γκρεμό

Μνήμες από τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς ξυπνά η γυναικοκτονία στην Πάφο

Σοκάρει η γυναικοκτονία που σημειώθηκε στην Κύπρο, ξυπνώντας παράλληλα μνήμες από τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο.

Αυτή τη φορά η Πάφος στην Κύπρο έγινε τόπος μαρτυρίου για 28χρονη η οποία βρέθηκε νεκρή σε παραλία, καθώς όπως δείχνουν τα στοιχεία, ο 30χρονος σύντροφός της, την στραγγάλισε και την έριξε από τον γκρεμό. Ενα σκηνικό που μοιάζει πολύ με τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο το καλοκαίρι του 2021, όπου ο σύντροφός της, αφού τσακώθηκαν, την έσπρωξε στον γκρεμό.

Το έγκλημα  συντελέστηκε τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου (11.03.2023), με τον 30χρονο να καλεί ο ίδιος την αστυνομία και να ισχυρίζεται ότι ενώ βρισκόταν με την φίλη του στην Πέτρα του Ρωμιού στην Πάφο, εκείνη πλησίασε στο χείλος του γκρεμού, έχασε την ισορροπία της και έπεσε στο κενό.

Στην κατάθεσή του, ο 30χρονος ισχυρίστηκε ότι επρόκειτο για ατύχημα, όμως λίγες ώρες αργότερα η νεκροψία-νεκροτομή τον διέψευσε.

Μετά την κλήση του 30χρονου, οι Αρχές έσπευσαν στην Πέτρα του Ρωμιού στην Πάφο και απέκλεισαν την περιοχή προκειμένου να ανασύρουν τη σορό της 28χρονης κοπέλας με καταγωγή από την Ουκρανία.

Στο σημείο των ερευνών παρέμεινε και ο 30χρονος σύντροφός της, ο οποίος υπεβλήθη σε αλκοτέστ και εξετάσεις για ναρκωτικά, τα οποία βγήκαν θετικά.

ΜΜΕ στην Κύπρο μεταδίδουν ότι στην 28χρονη κοπέλα, εκτός από τα σημάδια που προκλήθηκαν από την πτώση, εντοπίστηκαν κακώσεις στον λαιμό και στα χέρια του θύματος, που προήλθαν πιθανώς από στραγγαλισμό.

«Τα ευρήματα οδηγούν σε εγκληματική πράξη»

Το έγκλημα επιβεβαιώνεται από τα ευρήματα της νεκροψίας – νεκροτομής, σύμφωνα με τον  υπεύθυνο του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλη Νικολάου.

«Συγκεκριμένα έχει εντοπιστεί κάταγμα σε σημείο του υοειδούς οστού, το οποίο παρατηρείται σε περιπτώσεις στραγγαλισμού και όχι σε πτώσεις από μεγάλο ύψος» είπε ο κ. Νικολάου.

«Εντοπίστηκαν εξωτερικές σωματικές κακώσεις, οι οποίες υποδηλώνουν σεξουαλική κακοποίηση, καθώς και επιπρόσθετες εξωτερικές κακώσεις οι οποίες δεν προκύπτουν από πτώση από ύψος» συμπλήρωσε ο ίδιος.

«Ο 30χρονος αρνείται τις κατηγορίες»

Ερωτηθείς για τον 30χρονο, φερόμενο ως δράστη, ο κ. Νικολάου είπε πως αρνείται την διάπραξη οποιουδήποτε εγκλήματος και ισχυρίζεται πως μετέβησαν στην περιοχή για περίπατο και η 28χρονη έπεσε στην προσπάθειά της να βγάλει κάποιες φωτογραφίες.

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024