Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Την μάχη για τη ζωή κέρδισε χθες, Κυριακή, ένας 22χρονος τραυματίας του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, ο οποίος αποσωληνώθηκε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και νοσηλεύεται πλέον σε απλή κλίνη του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη.
Μετά από αυτή την εξέλιξη, στις ΜΕΘπαραμένουν συνολικά 4 τραυματίες, εκ των οποίων μονάχα ένας βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. Πρόκειται για τον 20χρονο που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λάρισας, ο οποίος έχει υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και έχει ήδη υποβληθεί σε δύο χειρουργεία.
Οι γιατροί δηλώνουν ότι δεν έχουν καταφέρει να σταθεροποιήσουν τον οργανισμό του που έχει υποστεί σοβαρή ζημιά από τα πολλαπλά τραύματα.
Από τους υπόλοιπους ασθενείς σε ΜΕΘ, μία ακόμη νεαρή κοπέλα στο Παπανικολάου, σύμφωνα με στοιχεία της ΠΟΕΔΗΝ, είναι σε σταθερή κατάσταση, ενώ επίσης σταθεροί είναι και οι 2 τραυματίες στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Λάρισας.
Σε ό,τι αφορά τους τραυματίες που νοσηλεύονται σε απλές κλίνες, η κατάσταση της υγείας τους, μέρα με τη μέρα βελτιώνεται.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου