Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Βράζουν» στο λιμάνι με τον Μαριάνι – Άλλο το 1-3 και άλλο τα μεγάλη λάθη του

«Βράζουν» στο λιμάνι με τον Μαριάνι – Άλλο το 1-3 και άλλο τα μεγάλη λάθη του

Κόκκινη στον Μουκουντί στο 5’ και πέναλτι στο 45+2’ ζητούν οι Ερυθρόλευκοι, που διαμαρτύρονται και για κόκκινη στον Αμραμπατ στο 63’.

Ο Ολυμπιακός έκανε… πλάκα στην ΑΕΚ μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια και με ένα εμφατικό 3-1 έκανε «δήλωση» τίτλου ενόψει των πλέι οφ, όπου θα κριθεί το φετινό πρωτάθλημα.

Οι Ερυθρόλευκοι μπορεί να έφυγαν με το διπλό από την Opap Arena και να απέδειξαν με τον πλέον περίτρανα τρόπο ότι είναι ικανοί να διεκδικήσουν τον τίτλο, αλλά αποχώρησαν από την έδρα της ΑΕΚ έχοντας πολλά παράπονα για τη διαιτησία του Μαουρίτσιο Μαριάνι.

Για ποιες φάσεις διαμαρτύρονται οι Ερυθρόλευκοι; Για τη φάση του 5ου λεπτού όταν ο Ιταλός διαιτητής δεν απέβαλε τον Μουκουντί για το μαρκάρισμα στον Κανός, σε μια φάση στην οποία μάλιστα ο Μαουρίτσιο Μαριάνι δεν έδωσε ούτε καν φάουλ στο μαρκάρισμα του Αφρικανού κεντρικού αμυντικού της ΑΕΚ στον Ισπανό άσο των Πειραιωτών.

Οι Πειραιώτες διαμαρτύρονται και για τη φάση του 45+2’, όταν ο Χατζισαφί ανέτρεψε τον Μπακαμπού μέσα στη μεγάλη περιοχή της ΑΕΚ. Οι πρωταθλητές ζήτησαν πέναλτι, αλλά ο Ιταλός έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, προκαλώντας οργή στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Όπως και στη φάση του 63ου λεπτού, όταν ο Ιταλός χαρίστηκε στον Νορντίν Άμραμπατ. Ο Μαροκινός εξτρέμ της ΑΕΚ είχε κίτρινη κάρτα και πέταξε στο χορτάρι τον Ρέαμπτσιουκ εκτός φάσης, αλλά ο Μαουρίτσιο Μαριάνι αρκέστηκε σε παρατηρήσεις…

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024