Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φορτούνης: «Ο Ολυμπιακός είναι πάντα πρωταθλητής»

Φορτούνης: «Ο Ολυμπιακός είναι πάντα πρωταθλητής»

Τι είπε ο Κώστας Φορτούνης μετά τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στην ΑΕΚ, στο φινάλε της κανονικής περιόδου της Super League.

Ο Ολυμπιακός «διέλυσε» την ΑΕΚ με 3-1 μέσα στην Opap Arena και πέτυχε μια τεράστια νίκη, στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Super League.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Κώστας Φορτούνης, μίλησε για την εμφάνιση των «ερυθρόλευκων» που έφερε αυτό το αποτέλεσμα, ενώ σχολίασε και την υποστήριξη του κόσμου του Ολυμπιακού.

Όσα είπε ο Φορτούνης στην κάμερα της Cosmote TV:

«Είπαμε όλοι μαζί μετά το κύπελλο πως δεν ήταν η εικόνα που θέλαμε. Παλέψαμε για αυτό, παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Σήμερα σκοράραμε σε όλες τις φάσεις που είχαμε και παίξαμε καλά. Ο Ολυμπιακός είναι πάντα πρωταθλητής. Έχει την αίσθηση της νίκης όπου και να παίζουμε, σήμερα ήταν μία μεγάλη νίκη, πρέπει να τη χαρούμε και από αύριο έχουμε πάλι δουλειά.

Με την ΑΕΚ έχω καλή παράδοση, δε στέκομαι εκεί, θέλω να συνεχίσω να είμαι καλά και να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει. Η βαθμολογία είναι κοντά. Όλα τα παιχνίδια δύσκολα, θα δώσουμε τα πάντα και θέλουμε να είμαστε πρωταθλητές».

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού:

«Ευχαριστούμε τον κόσμο μας, πάντα μας εμπιστεύονται ακόμα και όταν δεν κερδίζουμε, ελπίζουμε να τους κάνουμε χαρούμενους στο τέλος».

Sports in

Το «άστρο» του Τσάμπι Αλόνσο: Δεν έχει υπάρχει αυτό που έχει κάνει φέτος η Λεβερκούζεν (vids)

Η Λεβερκούζεν σε 10 ματς στη φετινή σεζόν σε Μπουντεσλίγκα, Europa League και Κύπελλο έχει γλιτώσει την ήττα ή έχει πάρει τη νίκη με γκολ στις καθυστερήσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024