Αίσιο τέλος στην εξαφάνισητου 13χρονου στη Θεσσαλονίκη. Το παιδί εντοπίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου από οικείους του, βάζοντας τέλος στην αγωνία της οικογένειάς του.
Σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών Μέσων, ο 13χρονος είναι καλά στην υγεία του.
Υπενθυμίζεται ότι τα ίχνη του είχαν χαθεί το απόγευμα της Παρασκευής και η δήλωσή εξαφάνισής του έγινε το βράδυ της ίδιας ημέρας.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας