Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δικογραφία για την επίθεση στον Βαρουφάκη - Στα ίχνη των δραστών η αστυνομία

Δικογραφία για την επίθεση στον Βαρουφάκη – Στα ίχνη των δραστών η αστυνομία

Συνεχίζεται η προανάκριση προκειμένου να ταυτοποιηθούν και συλληφθούν οι δράστες

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών της επίθεσης σε βάρος του Γιάνη Βαρουφάκη έξω από εστιατόριο στα Εξάρχεια το βράδυ της Παρασκευής.

Η δικογραφία που σχηματίζεται αφορά στα αδικήματα της βίας κατά πολιτικού σώματος και συγκεκριμένα κατά Αρχηγού πολιτικού κόμματος καθώς και της επικίνδυνης και της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία έχει σκιαγραφήσει το προφίλ της ομάδας των δραστών ενώ φέρεται να έχει φτάσει στα ίχνη ενός ή και δύο ατόμων που συμμετείχαν στην επίθεση κατά του κ. Βαρουφάκη, άτομα τα οποία είναι γνωστά στις αρχές αφού έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν για επιθέσεις και επεισόδια.

Οπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της το Αρχηγείο της Αστυνομίας «Η αυτεπάγγελτη προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, προκειμένου να ταυτοποιηθούν και συλληφθούν οι δράστες, ενώ για οποιαδήποτε εξέλιξη θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση».

Υπενθυμίζεται ότι ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 μεταφέρθηκε στον «Ευαγγελισμό» μετά την επίθεση που δέχθηκε, όπου διαγνώστηκε με κάταγμα στη μύτη και του τοποθετήθηκε νάρθηκας.

Ο ίδιος σε ανάρτησή του στο Twitter λίγες ώρες μετά το περιστατικό στα Εξάρχεια, έδειξε την ταυτότητα των δραστών:«Παρεμπιπτόντως: Δεν ήταν αναρχικοί, αριστεριστές, κομμουνιστές ή νέοι μέλη κανενός κινήματος. Μπράβοι της Νύχτας ήταν (και φαινόντουσαν) οι οποίοι επικαλέστηκαν άτσαλα το ψέμα ότι ψήφισα Μνημόνιο. Δεν θα αφήσουμε το παρακράτος και τον υπόκοσμο να μας διχάσει. Συνεχίζουμε».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024