Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τικ και Τέλα: Τα βιβλία που (χαιρόμαστε που) λατρεύουν τα παιδιά μας

Τικ και Τέλα: Τα βιβλία που (χαιρόμαστε που) λατρεύουν τα παιδιά μας

Τι τους μαθαίνουν οι χαριτωμένοι ήρωες του Άλεξ Σέφλερ

Όμορφα, ζωηρά χρώματα. Ακόμη πιο χαριτωμένα σχέδια, που αποπνέουν χαρά και καλοσύνη. Κυρίως, όμως, ιστορίες που αντλούνται από την καθημερινή ιστορία των νηπίων και που βοηθούν εμάς τους γονείς να τους εξηγήσουμε σιγά-σιγά τον κόσμο. Αυτά είναι τα σημαντικότερα συστατικά της σειράς βιβλίων που λατρεύτηκε όσο ελάχιστες από τα νήπια, Τικ και Τέλα.

Οι δυο ήρωες του Άλεξ Σέφλερ, ένα ποντικάκι και ένα λαγουδάκι, μοιράζονται μια ζεστή φιλία, αλλά και τις «αναποδιές» που αντιμετωπίζει κάθε παιδί. Έτσι, με πολλή τρυφερότητα και φαντασία, συστήνουν τους μικρούς αναγνώστες με έννοιες όπως η συγγνώμη, η φιλία, η συμπαράσταση και η ομαδικότητα.

Είτε ο Τικ και η Τέλα έχουν προλάβει να μαγέψουν και τα δικά σας παιδιά, είτε δεν έτυχε ακόμη να γνωριστούν, μπορούμε να εγγυηθούμε ότι αξίζει να προσθέσετε τις περιπέτειές τους στην οικογενειακή σας βιβλιοθήκη. Ειδικά από τη στιγμή που τα δημοφιλή παιδικά βιβλία διατίθενται αυτή την περίοδο σε προσφορά στο SHOPFLIX.gr. Έτσι, όχι μόνο μπορείτε να αποκτήσετε όλες όσες σας τραβήξουν την προσοχή, αλλά να γνωρίζετε με βεβαιότητα ότι θα τις παραλάβετε άμεσα και στην ώρα τους, σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεστε.

Δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε; Ακολουθούν ορισμένα από τα αγαπημένα μας βιβλία της σειράς.

Τικ και Τέλα: Το Μπαλόνι

Ο Τικ έχει ένα μεγάλο, κατακόκκινο μπαλόνι. Όταν, όμως, του φεύγει από τα χέρια και σκάει, στεναχωριέται πολύ. Ευτυχώς η Τέλα έχει μια ιδέα και σε λίγο ο Τικ θα είναι και πάλι χαρούμενος.

Μια τρυφερή ιστορία για τα παιδιά που τους αρέσει να παίζουν με μπαλόνια και σαπουνόφουσκες.

Αγοράστε το.

Τικ Και Τέλα: Το Σούπερ Πατίνι

Η Τέλα θέλει ν’ανέβει στο πατίνι του Τικ. Έτσι του το παίρνει και τρέχει μακριά. Δεν ξέρει όμως να το οδηγάει και σύντομα θα χρειαστεί τη βοήθεια του Τικ.

Μια τρυφερή ιστορία για μικρά παιδιά που μιλάει για τη φιλία και για τη σημασία της συγγνώμης.

Αγοράστε το.

Τικ Και Τέλα: Ο Καινούργιος Φίλος

Όταν ο Τικ κάνει έναν καινούργιο φίλο, η Τέλα νιώθει πολύ μόνη. Καημένη Τέλα! Όταν, όμως, ο Τικ, η Τέλα και ο Ζακ πηγαίνουν να πάρουν παγωτά, συμβαίνει κάτι που θα τους δώσει να καταλάβουν τι είναι αληθινή φιλία.

Μια τρυφερή ιστορία για τα παιδιά και τη σημασία της φιλίας στη ζωή τους.

Αγοράστε το.

Τικ Και Τέλα: Η Λιμνούλα

Ο Τικ και η Τέλα περνάνε τόσο καλά, που ο Τικ ξεχνάει να πάει στην τουαλέτα. Τότε εμφανίζεται μια λιμνούλα στο πάτωμα. Ωχ!

Διαβάστε πως καταφέρνουν οι δύο φίλοι να ξεπεράσουν την αμηχανία του Τικ σ’αυτή την τρυφερή ιστορία για παιδιά που μαθαίνουν να πηγαίνουν μόνα τους στην τουαλέτα.

Αγοράστε το.

Τικ Και Τέλα: Ο Βατραχάκος

Σήµερα η Τέλα θα µείνει στο σπίτι του Τικ. Όταν όµως πέφτουν να κοιµηθούν, η Τέλα διαπιστώνει ότι έχει ξεχάσει να πάρει µαζί της τον αγαπηµένο της Βατραχάκο.

Μια αστεία ιστορία στην οποία κάθε παιδί που έχει χάσει ή ξεχάσει το αγαπηµένο του κουκλάκι, θα αναγνωρίσει του εαυτό του.

Αγοράστε το.

Τικ Και Τέλα: Ψάξε Και Βρες

Με πολλές και αστείες σκηνές, πολλά πράγματα να δεις και να πεις, αυτό το βιβλίο είναι ιδανικό για μικρά παιδιά. Δες τα αντικείμενα στο κάτω μέρος της σελίδας, προσπάθησε να τα βρεις μέσα στη μεγάλη εικόνα και να πεις τη λέξη δυνατά!

Το βιβλίο δραστηριοτήτων της σειράς Τικ και Τέλα θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των παιδιών για πολλές ώρες, αφού θα στις σελίδες του θα αναγνωρίσουν σκηνές από τις ιστορίες που έχουν ήδη αγαπήσει!

Αγοράστε το.

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024