Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Ζιζέλ μεταμορφώθηκε σε σέξι στρίπερ και έριξε το ίντερνετ

Η Ζιζέλ μεταμορφώθηκε σε σέξι στρίπερ και έριξε το ίντερνετ

Η Ζιζέλ έβαλε ξανά φωτιά στο ίντερνετ με ένα καυτό διαφημιστικό.

Μέσα σε λίγες ώρες η Ζιζέλ έχει κάνει το διαδίκτυο να παραμιλά. Η νέα διαφήμιση του supermodel είναι τόσο καυτή που κάνει τον γύρο του κόσμου.

Η Ζιζέλ, μετά και τον χωρισμό από τον σύζυγό της Τομ Μπρέιντι, αποτίναξε την εικόνα του καλού κοριτσιού για μια νέα καυτή διαφημιστική καμπάνια για το brand Arezzo.

Στο νέο σποτ θυμίζει έμπειρη στρίπερ, καθώς χορεύει σε στύλο φορώντας ένα μικροσκοπικό μαύρο κορμάκι που αναδεικνύει το καλλίγραμο σώμα της.

Οι μαύρες μπότες πάνω από το γόνατο αναδεικνύουν τα μακριά, καλλίγραμα πόδια της.

Το διάσημο μοντέλο έχει κοσμήσει αμέτρητες φορές το εξώφυλλο της Vogue, με ένα τόσο προκλητικό σποτάκι να θεωρείται εξαιρετικά σπάνιο.

Το διάσημο μοντέλο δούλεψε στον στύλο όπως έκανε η Jennifer Lopez ως Ramona στην ταινία Hustlers, με θέμα μια χορεύτρια που εξαπατά τους θαμώνες για να αγοράσουν πολυτελή αγαθά.

Η Ζιζέλ εμφανίζεται σίγουρη για τις κινήσεις της, καθώς τυλίγει τα πόδια γύρω από τον στύλο και κάνει στροφές κοιτώντας με το σαγηνευτικό βλέμμα της την κάμερα.

«Η μία και μοναδική!» ήταν το σχόλιο που συνόδευε το διαφημιστικό σποτ από το brand Arezzo στους λογαριασμούς του στα social media.

Η «σατανική ιέρεια» Ζιζέλ

Η 42χρονη μητέρα δύο παιδιών βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο επίκεντρο με αφορμή το εξώφυλλο για την ιταλική Vogue Φεβρουαρίου.

Το μοντέλο πόζαρε για το εξώφυλλο της ιταλικής έκδοσης του περιοδικού Vogue για το τεύχος Φεβρουαρίου. Και αμέσως ξεκίνησε μία παράξενη θεωρία συνωμοσίας, με ορισμένους να την κατηγορούν για… προώθηση του σατανισμού.

Η εικόνα, που τραβήχτηκε από τον Βραζιλιάνο φωτογράφο Ραφαέλ Παβαρότι, απεικονίζει την Ζιζέλ σε μια πόζα που για κάποιους μοιάζει με μια κοινή απεικόνιση του Σατανά.

Τα χέρια της είναι υψωμένα πάνω από το κεφάλι της, σχηματίζοντας ένα τριγωνικό σχήμα, ενώ το βλέμμα της είναι στραμμένο προς τα κάτω.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024