Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ιωάννα Κιοσέ: Η Dua Lipa της Ελλάδας ποζάρει με μικροσκοπικό μαγιό και προκαλεί ταραχές

Ιωάννα Κιοσέ: Η Dua Lipa της Ελλάδας ποζάρει με μικροσκοπικό μαγιό και προκαλεί ταραχές

Το μοντέλο κάνει πάταγο!

Φωτιές έχει ανάψει στο διαδίκτυο η Ιωάννα Κιοσέ. Η 24χρονη, που την αποκαλούν και Dua Lipa της Ελλάδας, έχει τον τρόπο να μαγνητίζει πάνω της όλα τα βλέμματα.

Όπως η τραγουδίστρια έχει καταγωγή από την Αλβανία και κάνει τη δική της καριέρα στον χώρο της μουσικής, έτσι και η Ιωάννα κατάγεται από τη γειτονική χώρα και διανύει μια λαμπρή καριέρα στο μόντελινγκ. Εκτός από τις φωτογραφίσεις που κάνει και τις συνεργασίες που έχει, το 2021 αναδείχθηκε Μις Αλβανία και Μις Κόσμος Αλβανία.

Η νεαρή γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στην Αθήνα και, όπως θα διαπιστώσετε και από τις φωτογραφίες της, θα μπορούσε άνετα να μας κάνει περήφανους και στο εξωτερικό.

Το μοντέλο ξεχωρίζει για την εμφάνισή της, ενώ διαθέτει ένα εντυπωσιακό κορμί. Επίσης, έχει αδυναμία στις σέξι πόζες και φροντίζει να ανεβάζει συχνά στο λογαριασμό της στο Instagram αποκαλυπτικά στιγμιότυπα, αναστατώνοντας κάθε φορά τους followers της.

Απολαύστε την…

Η «συμμετοχή» στo GNTM

Το 2020 η Ιωάννα δήλωσε συμμετοχή στο GNTM. Ωστόσο, παρότι πήρε τέσσερα «ναι» από την κριτική επιτροπή δεν κατάφερε να μπει στο σπίτι του GNTM.

Μιλώντας τότε σε τηλεοπτική εκπομπή αποκάλυψε πως πέρασε στα bootcamp και μετά της είπαν ότι δεν θα προχωρήσει, ούτε θα προβληθεί η οντισιόν της, καθώς η παραγωγή είδε κάτι αρνητικά σχόλια για αυτήν στο διαδίκτυο.

«Αρχικά πάω στην οντισιόν του GNTM, ήμουν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Μπαίνω μέσα στους κριτές και παθαίνουν ένα σοκ. Μένουν 10, 20 δευτερόλεπτα και απλά με κοιτάνε με ανοιχτό στόμα! Η Βίκυ Καγιά με ρώτησε εάν είμαι μοντέλο σε κάποιο πρακτορείο και της απάντησα αρνητικά. Πάθανε σοκ! Αν και περίμενα τα χειρότερα σχόλια από την κυρία Καγιά πήρα τα καλύτερα μαζί με τέσσερα ναι», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Δεν το περίμενα καθόλου και το είχαν σίγουρο οι κριτές ότι θα μπω στο σπίτι. Περνάω από την οντισιόν, όλα τέλεια και την επόμενη εβδομάδα είναι τα bootcamp όπου πρέπει να κάνεις μία δοκιμασία», πρόσθεσε.

«Με παίρνουν τηλέφωνο από την παραγωγή, μισή μέρα πριν από το bootcamp, να πιούμε έναν καφέ prive και να συζητήσουμε κάτι. Πήγα χωρίς να ξέρω τι με ήθελαν. Εκεί συνάντησα μια κοπέλα από την παραγωγή, που μου είπε ότι «δυστυχώς δεν μπορείς να μπεις στο GNTM, ούτε να προβληθεί η οντισιόν γιατί έχουμε δει κάποια αρνητικά σχόλια για σένα στο διαδίκτυο που τα θεωρούμε χυδαία». Κάτι άρθρα τα οποία δεν ξέρω καν ποιος τα ανέβασε και δεν είχα καμία σχέση με αυτά», κατέληξε το μοντέλο.

Sports in

Stella McCartney: H στήριξη από τον αδερφό της James και η ομοιότητά του με τον πατέρα τους

Oι οικογενειακές λήψεις από την οικογένεια McCartney στο show της Stella McCartney.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024