Στην κορυφή και με μεγάλη διαφορά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων «Mega Γεγονότα»
Την Τετάρτη 8 Μαρτίου το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega η μέση τηλεθέαση καταγράφηκε στους 612.000 τηλεθεατές
Με υψηλές επιδόσεις επικράτησε του ανταγωνισμού το κεντρικό δελτίο ειδήσεων «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ». Tην Τετάρτη 8 Μαρτίου, oι ειδήσεις του MEGA με τη Ράνια Τζίμα στην παρουσίαση και βασικό σχολιαστή τον Γιάννη Πρετεντέρη, κατέκτησαν την κορυφή με τη μέση τηλεθέαση να καταγράφεται στους 612.000 τηλεθεατές, ανεξαρτήτως ώρας μετάδοσης. Ακολούθησαν: ALPHA 509.000, STAR 452.000, ΣΚΑΪ 428.000, ANT1 419.000, OPEN 362.000, ΕΡΤ1 200.000.
Στο δυναμικό κοινό 18-54, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ» νίκησε κατά κράτος τον ανταγωνισμό με ποσοστό 18,1% και τη διαφορά να αγγίζει τις 5,7 ποσοστιαίες μονάδες. Στο σύνολο του κοινού οι ειδήσεις του MEGA ήταν πρώτες με ποσοστό 15,4%.

- Γροιλανδία: Οι πάγοι της Αρκτικής λιώνουν και η γεωπολιτική σημασία της χώρας μεγαλώνει
- Συνταγή: Πουτίγκα σοκολάτας με κακάο
- Νέες προσφυγές δήμων και κατοίκων στο ΣτΕ για μπόνους δόμησης και πολεοδομίες
- Καιρός: Τετραήμερο ουκρανικό ψύχος θα σαρώσει τη χώρα – Η εξέλιξη των χιονοπτώσεων ανά περιοχή
- Εϊναι οι πιπεριές «ασπίδα» για το ανοσοποιητικό μας;
- Ο Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη – Η «Ιθάκη» βάζει σε κίνηση Ανδρουλάκη και Φάμελλο
- Λειψυδρία: Ελπιδοφόρα σημάδια από τον Μόρνο μετά τις αυξημένες βροχοπτώσεις και χιονοπτώσεις
- «Τρέλα» η μεταφορά της Ταπισερί της Μπαγιέ για τον Ντέιβιντ Χόκνεϊ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 17.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tamara-badran-H94-jtvjess-unsplash-1-315x220.jpg)







































































![Η Σέινμπαουμ ζήτησε από τις ΗΠΑ να μειώσουν την ζήτηση ναρκωτικών ανάμεσα στους νέους [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/sheinbaum321-315x220.jpg)










Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442