Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τρινκιέρι: «Φαβορί για την Euroleague ο Ολυμπιακός»

Τρινκιέρι: «Φαβορί για την Euroleague ο Ολυμπιακός»

Ο Αντρέα Τρινκιέρι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό, πριν από τον αγώνα της Μπάγερν με τους «ερυθρόλευκους» (09/03) και χαρακτήρισε τους Πειραιώτες φαβορί για την κατάκτηση της Euroleague.

Ο Ολυμπιακός μετά την πολύ μεγάλη νίκη απέναντι στην Μπαρτσελόνα, «κλείνει» τις υποχρεώσεις του για τη «διαβολοβδομάδα» κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου στο ΣΕΦ, για την 28η αγωνιστική της Euroleague.

Ο τεχνικός των Βαυαρών, Αντρέα Τρινκιέρι, προστέθηκε στη λίστα των προπονητών που έχουν μόνο καλά λόγια να πουν για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα τη φετινή σεζόν, λέγοντας πως οι «ερυθρόλευκοι» παίζουν το καλύτερο μπάσκετ στην Ευρώπη και είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

«Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη και ένα από τα φαβορί για να κατακτήσει το τρόπαιο. Διαθέτουν υψηλή ποιότητα και τέλειους παίκτες όπως είναι ο Σάσα Βεζένκοβ ή ο Κώστας Σλούκας.

Δεν έχουμε πολύ χρόνο για να προετοιμαστούμε. Θα είναι μια τεράστια πρόκληση να παίξουμε εναντίον τους και θα χρειαστεί να είμαστε πλήρως συγκεντρωμένοι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τρινκιέρι.

Sports in

Οι Νικς «πάτησαν» τους Σίξερς με συγκλονιστικό Μπράνσον και 3-1 η σειρά (92-97)

Οι Νιου Γιορκ Νικς έχοντας τρομερή μέρα τον Τζέιλεν Μπράνσον υπέταξαν 97-92 του Σίξερς και θέλουν πλέον μία νίκη για την πρόκρισή τους στον 2ο γύρο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024