Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νίκος Καραθανασόπουλος: «Οργανωμένο κυβερνητικό σχέδιο να χτυπηθεί η τεράστια διαδήλωση στην Αθήνα»

Νίκος Καραθανασόπουλος: «Οργανωμένο κυβερνητικό σχέδιο να χτυπηθεί η τεράστια διαδήλωση στην Αθήνα»

Ο κ. Καραθανασόπουλος, μιλώντας στη Βουλή, ανέφερε απευθυνόμενος προς την κυβέρνηση πως «είναι ένα γνωστό σχέδιο που το έχετε ξανακάνει, αλλά δεν θα σταματήσετε την οργή του λαού».

Για «οργανωμένο σχέδιο της κυβέρνησης, που είναι σε εξέλιξη ενάντια στη μεγαλειώδη απεργιακή συγκέντρωση», έκανε λόγο, από το βήμα της Βουλής, ο Νίκος Καραθανασόπουλος, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ παρεμβαίνοντας στη συζήτηση που διεξάγεται στην Ολομέλεια επί του σχεδίου νόμου του υπουργείου Παιδείας για την σχολική βία.

Σημείωσε πως πρόκειται για «σχέδιο καταστολής της αστυνομίας, δηλαδή της κυβέρνησης» απέναντι στη συγκλονιστική απεργιακή συγκέντρωση στην Αθήνα, «αξιοποιώντας τα επεισόδια από συγκεκριμένες ομάδες, που οι αστυνομικές δυνάμεις τις κατηύθυναν στον κύριο όγκο της συγκέντρωσης στην Σταδίου, για να χτυπήσουν και να διαλύσουν την πορεία», πετώντας χημικά στους διαδηλωτές.

«Γνωστό το σχέδιο, το έχετε ξανακάνει»

Και υπογράμμισε, απευθυνόμενος προς την κυβέρνηση: «Είναι ένα γνωστό σχέδιο που το έχετε ξανακάνει, αλλά δεν θα σταματήσετε την οργή του λαού, τη δράση των δεκάδων χιλιάδων που διαδήλωσαν σήμερα σε όλη τη χώρα, ακολουθώντας το κάλεσμα των εργατικών σωματείων, των φοιτητικών συλλόγων, των μαθητικών επιτροπών».

«Δεν μπορείτε να σταματήσετε την οργή του λαού, που είναι ένα ποτάμι φουσκωμένο, που θα σας παρασύρει και θα τιμωρήσει τους υπεύθυνους των εγκλημάτων», κατέληξε ο Νίκος Καραθανασόπουλος.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024