
Θέατρο Τέχνης: Παραστάσεις αφιερωμένες στη γυναίκα
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων και τα ονόματα των προσκεκλημένων θα ανακοινώνονται καθημερινά στα social media του Θεάτρου
Το Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν οργανώνει την Εβδομάδα της Γυναίκας με αφορμή την παράσταση «Ελευθερία στη Βρέμη» που παρουσιάζεται στο Υπόγειο (Πεσμαζόγλου 5) σε σκηνοθεσία Νικου Μαστοράκη. Μια παράσταση που μιλά για όλη τη καταπίεση, την υποτίμηση, την αδικία, τη βία που εχει ασκηθεί και συνεχιζεται να ασκείται με διάφορους τρόπους και σήμερα στη γυναίκα απλώς και μόνο επειδή ειναι γυναίκα.
Οι δράσεις
Συζητήσεις με το κοινό, ομιλίες, ενημέρωση και επίσημοι καλεσμένοι από όλους τους τομείς, συζητάμε για την καταπίεση, την κακοποίηση, τη χειραφέτηση, την αυτοπραγμάτωση και τη θέση της γυναίκας σήμερα.
Κάθε μέρα μετά την παράσταση του εμβληματικού έργου του Ρ.Β. Φασμπιντερ από την Τετάρτη 8 Μαρτίου, μέχρι και την Κυριακή 12 Μαρτίου, στο Υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης, με τη συμμετοχή των θεατών, του θιάσου και των καλεσμένων της κάθε μέρας, συζητάμε, ενημερωνόμαστε και μιλάμε ανοιχτά για το θέμα της γυναικείας καταπίεσης και κακοποίησης που ακόμη και σήμερα παραμένει ταμπού στη χώρα μας.
- Αλέξης Τσίπρας: Πώς σταματά η κρατικά εγγυημένη τραπεζική αισχροκέρδεια;
- Σύγκρουση Ryanair – Fraport για τις χρεώσεις στα ελληνικά αεροδρόμια – Σφοδρές αντιδράσεις
- Μπορεί η γιόγκα να τα βάλει με τις ημικρανίες;
- Καιρός: Έως τους 28 βαθμούς «σκαρφαλώνει» η θερμοκρασία – Πού θα βρέξει
- Pax Sinica: To δώρο του Τραμπ στον Σι ενόψει της επίσκεψής του στην Κίνα
- Η «κρυφή» πλευρά του Κάμα Σούτρα: Γυναικεία επιθυμία, συναίνεση και σεβασμός



