Τέμπη: Τραυματίας πλήρωσε από την τσέπη του ειδικό νάρθηκα
Ήταν στο δεύτερο βαγόνι κατά τη φονική σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.
Από την τσέπη του αναγκάστηκε να πληρώσει τον ειδικό νάρθηκα για τα κατάγματα που υπέστη στη μέση από τη φονική σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, ο νεαρός Άγγελος Φανουράκης.
«Την ώρα που εκτροχιάστηκε το τρένο χτύπησα τη μέση μου και έχω μερικά κατάγματα» είπε ο νεαρός, μιλώντας στην εκπομπή «Live News» ενώ ερωτώμενος γιατί πλήρωσε μόνος του το κόστος, εξήγησε: «Πλήρωσα μόνος μου τον κηδεμόνα γιατί αλλιώς δεν θα τον έπαιρνα. Ήμουν στο Πανεπιστημιακό της Λάρισας, οι άνθρωποι με εξυπηρέτησαν πάρα πολύ καλά. Το εξάρτημα που χρειαζόμουν για τη μέση μου έπρεπε να αγοραστεί από ιδιώτη».
«Το βαγόνι εκτροχιάστηκε και όλα μαύρισαν»
Ο νεαρός επιβάτης του τρένου περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές της σύγκρουσης των τρένων στα Τέμπη.
«Ήμουν στο βαγόνι νούμερο 2, τέταρτο κατά σειρά. Την ώρα της σύγκρουσης ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος, είδαμε μια μεγάλη λάμψη από τη φωτιά και μετά ακολούθησε ένα μικρό κενό. Έπειτα, το βαγόνι εκτροχιάστηκε και όλα μαύρισαν. Ήμασταν τρία άτομα μέσα στο βαγόνι αυτό και βρεθήκαμε εκτός από τις θέσεις μας» συγκλονίζει ο Άγγελος Φανουράκης.
Μετά τη σύγκρουση, μαζί με την κοπέλα που ήταν στην ίδια θέση, κατάφεραν να βγουν από το βαγόνι και να φτάσουν στο πίσω.
«Βρεθήκαμε στο βαγόνι με τα υπόλοιπα παιδιά, πετάξαμε τις βαλίτσες και μετά κρεμαστήκαμε και πηδήξαμε. Την ώρα που εκτροχιάστηκε το τρένο, χτύπησα κάτω δεξιά τη μέση μου και έχω μερικά κατάγματα» περιγράφει ο νεαρός επιβάτης που σώθηκε από το δυστύχημα στα Τέμπη.
- Ουκρανία: Ο αρχηγός του στρατού έφυγε – Ο Ζελένσκι πρότεινε στον Φεντόροφ «εξέχουσα θέση» στην κυβέρνηση
- Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής της Ρίας Ελληνίδου
- Ιστορίες: Το νέο τεύχος κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο μαζί με τα ΝΕΑ
- Μπόγκναρ: «Γνωρίζουμε ότι δεν είμαστε το φαβορί με τον Παναθηναϊκό, αλλά θέλουμε να κάνουμε την έκπληξη»
- Kaizen Gaming: Νέο διεθνές πρόγραμμα για την προστασία των τοπικών κοινωνιών από τις φυσικές καταστροφές
- Τέμπη: Παραπομπή Τριαντόπουλου και Αγοραστού σε δίκη για το μπάζωμα από τον Άρειο Πάγο ζητά ο εισαγγελέας
- Σπείρα αφαιρούσε αλυσίδες λαιμού από ηλικιωμένους σε Γλυφάδα και Ηλιούπολη – Επεισοδιακή η σύλληψη των τριών μελών
- Μέση Ανατολή: Αναθεωρήθηκε η εκτίμηση απειλής στη βόρεια Ερυθρά Θάλασσα – Σε επιφυλακή η ευρωπαϊκή επιχείρηση ΑΣΠΙΔΕΣ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 22.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/guilherme-stecanella-NT2jndF5Vpo-unsplash-1-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442