Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τέμπη: «Κάποιοι αποφασίζουν για τις τύχες των παιδιών όλου του κόσμου»

Τέμπη: «Κάποιοι αποφασίζουν για τις τύχες των παιδιών όλου του κόσμου»

«Μακάρι τα παιδιά μας να είναι τα τελευταία που πλήρωσαν το τίμημα» λέει για τη φονική σύγκρουση των τρένων.

Βαθιά η οδύνη των οικογενειών που έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους στη φονική σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη και ακόμα αναρωτιούνται γιατί έφυγαν τόσο άδικα.

Ένας από αυτούς είναι και ο πατέρας του μηχανοδηγού του επιβατικού τρένου, Δημήτρη Μασσαλή, που όπως λέει ήταν ο ορισμός του επαγγελματία και σεβόταν τους επιβάτες.

«Κάποιοι αποφασίζουν για τις τύχες των παιδιών όλου του κόσμου, για να μην πληρώσουν αυτά που πρέπει, για να δουλεύουν χωρίς να κινδυνεύουν, για να πηγαίνουν στις δουλειές τους χωρίς να σκοτώνονται και για να πηγαίνουν να σπουδάσουν και να γυρνούν σπίτι τους» συγκλονίζει ο πατέρας του 32χρονου μηχανοδηγού, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Μας έλεγε ότι υπάρχουν προβλήματα…»

«Μας έλεγε ότι υπάρχουν προβλήματα αλλά έστω και με κάποιες καθυστερήσεις τα δρομολόγια γίνονταν. Ποτέ δεν φανταζόταν ότι θα βάλει κάποιος εγκληματίας δύο τρένα να χτυπήσει το ένα το άλλο. Ποιος μπορούσε να το φανταστεί, ποιος ανθρώπινος νους θα μπορούσε να το φανταστεί αυτό» διερωτάται.

Ο πατέρας του αδικοχαμένου μηχανοδηγού δήλωσε ότι μίλησαν δύο φορές πριν πιάσει βάρδια και την ώρα που έπιανε, στις 21:30 δηλαδή, αλλά και στις 22:30 όταν και τους πήρε τηλέφωνο ο ίδιος.

Μίλησαν για τη μέρα του και όχι για τα υπηρεσιακά, καθώς η δουλειά ήταν ρουτίνα. «Δε συνήθιζε να μας λέει κάτι και την προηγούμενη μέρα μού είχε πει ότι υπήρχε 2,5 ώρες καθυστέρηση. Ήταν μία καθημερινότητα η ταλαιπωρία και η αργοπορία των συρμών και ήταν πραγματικότητα. Τα παιδιά, που δούλευαν, το είχαν αποδεχθεί και πίστευαν ότι με τον καιρό θα διορθωθεί. Ποιος να το περίμενε ότι τα παιδιά θα σκοτωθούν, αλλά και όλα τα παιδιά της Ελλάδας» ξαναλέει φανερά συντετριμμένος.

«Ήταν τόσο επαγγελματίας, που την προηγούμενη ημέρα τρώγαμε μαζί και του λέω, Δημητράκο εγώ θα πιω μία μπύρα, είσαι και εσύ να πιεις μία. Μου λέει, Μπαμπά, κοκα κόλα θέλω, γιατί αύριο το βράδυ έχω δρομολόγιο» περιγράφει ο τραγικός πατέρας.

«Μακάρι τα παιδιά μας να είναι τα τελευταία που πλήρωσαν το τίμημα»

«Η λέξη κουράγιο είναι μικρή, το μόνο που θέλω να πω είναι μακάρι τα παιδιά μας να είναι τα τελευταία που πλήρωσαν το τίμημα αυτό για την αμέλεια κάποιων» καταλήγει στέλνοντας ένα μήνυμα συμπαράστασης στις οικογένειες των τραγικών θυμάτων στα Τέμπη.

Sports in

«Βόμβες» για Αταμάν: «Κάποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν τον θέλουν…»

Τι είπε ο Πίνι Γκέρσον για Παναθηναϊκό, Αταμάν, Σλούκα και Γιαννακόπουλο…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024