Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Λιάγκας: «Έχω αηδιάσει, αρνούμαι να συμμετάσχω σε αυτό το παιχνιδάκι»

Γιώργος Λιάγκας: «Έχω αηδιάσει, αρνούμαι να συμμετάσχω σε αυτό το παιχνιδάκι»

«Πήρα μια απόφαση μόνος μου...»

Μια απρόσμενη ανακοίνωση έκανε στην έναρξη του «Πρωινο» ο Γιώργος Λιάγκας. Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής προχώρησε σε ένα μονόλογο και αποκάλυψε ότι αποφάσισε να σταματήσει να ασχολείται με το δυστύχημα των Τεμπών.

Όπως εξήγησε, είναι αηδιασμένος με όλα αυτά που γίνονται τις αυτές μέρες και τόνισε ότι «η μπάλα έχει χαθεί και ως συνήθως πάει αλλού».

Διαβάστε όσα είπε

«Με έχετε δει αυτές τις μέρες εκνευρισμένο, τσαντισμένο. Παρακολουθούσα χθες τα όσα γίνονται στα social media και στα κανάλια. Αισθάνομαι αηδιασμένος από τη μία και άδειος και κενός από την άλλη. Αποφάσισα χθες το βράδυ να σταματήσω να ασχολούμαι με το θέμα των Τεμπών. Ότι ήταν να πω, το είπα. Δημοσιογραφικά κράτησα ίσες αποστάσεις, όφειλα να κάνω αυτό που έπρεπε να κάνω.

Όταν είδα ότι τις τελευταίες ώρες η μπάλα έχει χαθεί και ως συνήθως πάει αλλού, σήμερα θα είναι η τελευταία μέρα που θα ασχοληθούμε. Δεν αξίζει πια άλλο. Αντί να ασχολούμαστε με την ουσία, τις ευθύνες, βλέπω ότι εδώ και μερικές ώρες η μπάλα έχει πάει σε άλλο γήπεδο και αυτό που αφορά πια είναι τι λέει ο Κανάκης για τον Πορτοσάλτε, τι λέει ο Πορτοσάλτε για τον Κανάκη, τι λένε για τον Γεωργιάδη, τι λέει ο Μουτσινάς.

Εγώ δεν θα βγω να κρίνω τη γνώμη κανενός. Καλά κάνει και ο Πορτοσάλτε και ο Μουτσινάς και ο Κανάκης και όλοι κι έχουν γνώμη. Αλλά το παιχνίδι πια πάει αλλού. Αυτό με θλίβει, με αδειάζει. Αρχίσαμε πάλι να σφαζόμαστε μεταξύ μας και βγάζουμε απωθημένα βρίζοντας ο ένας τον άλλον, δεν προσφέρουμε τίποτα.

Είμαι αηδιασμένος. Πήρα μια απόφαση μόνος μου, να μην ασχοληθώ ξανά με το θέμα. Σήμερα θα είναι η τελευταία μέρα, αλήθεια σας λέω. Ότι ήταν να πω, το είπα. Δεν έχει νόημα. Στο παιχνιδάκι που γίνεται των προσωπικών αντεγκλήσεων, των έριδων, των απωθημένων που έχει ο οποιοσδήποτε με τον οποιοδήποτε που με ένα κάδρο πίσω, 57 φερέτρων, πάνε να βγάλουν ο ένας το μάτι του άλλου, ντρέπομαι, έχω αηδιάσει, έχω αδειάσει και αρνούμαι να συμμετάσχω».

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024