Μια απρόσμενη ανακοίνωση έκανε στην έναρξη του «Πρωινο» ο Γιώργος Λιάγκας. Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής προχώρησε σε ένα μονόλογο και αποκάλυψε ότι αποφάσισε να σταματήσει να ασχολείται με το δυστύχημα των Τεμπών.
Όπως εξήγησε, είναι αηδιασμένος με όλα αυτά που γίνονται τις αυτές μέρες και τόνισε ότι «η μπάλα έχει χαθεί και ως συνήθως πάει αλλού».
Διαβάστε όσα είπε
«Με έχετε δει αυτές τις μέρες εκνευρισμένο, τσαντισμένο. Παρακολουθούσα χθες τα όσα γίνονται στα social media και στα κανάλια. Αισθάνομαι αηδιασμένος από τη μία και άδειος και κενός από την άλλη. Αποφάσισα χθες το βράδυ να σταματήσω να ασχολούμαι με το θέμα των Τεμπών. Ότι ήταν να πω, το είπα. Δημοσιογραφικά κράτησα ίσες αποστάσεις, όφειλα να κάνω αυτό που έπρεπε να κάνω.
Όταν είδα ότι τις τελευταίες ώρες η μπάλα έχει χαθεί και ως συνήθως πάει αλλού, σήμερα θα είναι η τελευταία μέρα που θα ασχοληθούμε. Δεν αξίζει πια άλλο. Αντί να ασχολούμαστε με την ουσία, τις ευθύνες, βλέπω ότι εδώ και μερικές ώρες η μπάλα έχει πάει σε άλλο γήπεδο και αυτό που αφορά πια είναι τι λέει ο Κανάκης για τον Πορτοσάλτε, τι λέει ο Πορτοσάλτε για τον Κανάκη, τι λένε για τον Γεωργιάδη, τι λέει ο Μουτσινάς.
Εγώ δεν θα βγω να κρίνω τη γνώμη κανενός. Καλά κάνει και ο Πορτοσάλτε και ο Μουτσινάς και ο Κανάκης και όλοι κι έχουν γνώμη. Αλλά το παιχνίδι πια πάει αλλού. Αυτό με θλίβει, με αδειάζει. Αρχίσαμε πάλι να σφαζόμαστε μεταξύ μας και βγάζουμε απωθημένα βρίζοντας ο ένας τον άλλον, δεν προσφέρουμε τίποτα.
Είμαι αηδιασμένος. Πήρα μια απόφαση μόνος μου, να μην ασχοληθώ ξανά με το θέμα. Σήμερα θα είναι η τελευταία μέρα, αλήθεια σας λέω. Ότι ήταν να πω, το είπα. Δεν έχει νόημα. Στο παιχνιδάκι που γίνεται των προσωπικών αντεγκλήσεων, των έριδων, των απωθημένων που έχει ο οποιοσδήποτε με τον οποιοδήποτε που με ένα κάδρο πίσω, 57 φερέτρων, πάνε να βγάλουν ο ένας το μάτι του άλλου, ντρέπομαι, έχω αηδιάσει, έχω αδειάσει και αρνούμαι να συμμετάσχω».
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας