Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Βαριά τραυματισμένη για 2 μέρες δίπλα στους νεκρούς φίλους της - Έχασαν σε τροχαίο και τη δεύτερη κόρη τους

Βαριά τραυματισμένη για 2 μέρες δίπλα στους νεκρούς φίλους της – Έχασαν σε τροχαίο και τη δεύτερη κόρη τους

Συγκλονίζει το πολύνεκρο τροχαίο στο Κάρντιφ. Τρεις νέοι νεκροί, δύο δίνουν μάχη να κρατηθούν στη ζωή.

Ένα σοκαριστικό τροχαίο στο Κάρντιφ στοίχισε τη ζωή στην Eve Smith, την Darcy Ross και τον Rafel Jeanne, ενώ η Sophie Russon και ο Shane Loughlin δίνουν μάχη να κρατηθούν στη ζωή.

Στο τραγικό τροχαίο κατέληξαν η 21χρονη Eve Smith, η 21χρονη Darcy Ross και ο 24χρονος Rafel Jeanne. Οι δύο φίλοι τους Sophie Russon, 20, και Shane Loughlin, 32, χαροπάλευαν στην άσφαλτο μέχρι να τους εντοπίσουν οι αρχές.

Οι αρχές δεν είχαν καταφέρει να εντοπίσουν το σημείο από το αιματηρό τροχαίο μετά από 46 ώρες παρά τις αγωνιώδεις εκκλήσεις των συγγενών τους. Ήταν ο 45χρονος Matthew Pace με τον 26χρονο γιο του Lewis που εντόπισαν το σημείο το πρωί της Κυριακής. Κατηγόρησαν τις αρχές για το γεγονός πως δεν άρχισαν νωρίτερα τις έρευνες για τους πέντε αγνοούμενους.

Οι αρχές έφτασαν στο σημείο ένα λεπτό αφότου ο Matthew Pace και ο γιος του είχαν εντοπίσει το αυτοκίνητο. Βρήκε τον φίλο του Rafel Jeanne νεκρό. Ήταν ένα από τα θύματα του τροχαίου. Οι δυο τους ήταν για χρόνια φίλοι. Τους είχε ενώσει το ποδόσφαιρο.

Η μητέρα της 20χρονης Sophie Russon μίλησε για το δυστύχημα, σημειώνοντας πως ενώ αναζητούσε την κόρη της πέρασε τρεις φορές από το σημείο της τραγωδίας.

«Η Sophie βρισκόταν εκεί τρομαγμένη, δίπλα στους φίλους της που ήταν νεκροί. Δεν τους είδα γιατί υπήρχαν δέντρα. Ήταν ξαπλωμένη και αναρωτιόταν αν θα έφτανε ποτέ βοήθεια. Πρέπει να πίστευε ότι θα πέθαινε. Είχε τραύματα στο κεφάλι, οπότε μπορεί να μην είχε καταλάβει τι ακριβώς συνέβαινε. Τουλάχιστον ελπίζω ότι δεν είχε καταλάβει τι συνέβαινε».

Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας

Αυτό ήταν το δεύτερο χτύπημα της μοίρας για την οικογένεια της Eve Smith. Ήταν πριν από 8 χρόνια που είχε πεθάνει και η κόρη τους Xana Doyle το 2015 σε τροχαίο που προκάλεσε οδηγός που βρισκόταν υπό την επήρεια του αλκοόλ.

Ενώ οι πέντε νέοι είχαν εμπλακεί στο αιματηρό τροχαίο και οι ώρες περνούσαν, η αδελφή της Eve Smith, Lauren Doyel, μοιραζόταν μια ανάρτηση στο Facebook για το γεγονός ότι κανείς τους δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Κάτι που ήταν πολύ ασυνήθιστο για όλους. «Έχουμε αρρωστήσει από την ανησυχία και σκεφτόμαστε τα χειρότερα» έγραφε χαρακτηριστικά.

Ενώ οι αρχές διερευνούν τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος, η Lauren Doyle μοιράστηκε τα δυσάρεστα νέα για τον θάνατο της αδελφής της. Ανέφερε ότι η οικογένειά τους προσπαθεί να αντιμετωπίσει το τραγικό γεγονός του θανάτου της 21χρονης.

Ήταν πριν από οκτώ χρόνια που η οικογένειά της συμμετείχε στο τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ «This Is Our Family». Είχαν αφήσει τις κάμερες να μπουν στο σπίτι τους μετά τον θάνατο της 19χρονης Xana Doyle. Ήταν συνεπιβάτης στο αυτοκίνητο που οδηγούσε τότε ένας 23χρονος που βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Το ντοκιμαντέρ παρακολουθούσε την οικογένεια για τρία χρόνια μετά τον θάνατο της Xana. Η μαμά των κοριτσιών Emma χαρακτήριζε τότε πολύ δύσκολη την απόφαση να επιτρέψουν την είσοδο στις κάμερες στο σπίτι τους.

Η ολιγωρία των αρχών

Οι συγγενείς και οι φίλοι των πέντε νέων είχαν αρχίσει να ανησυχούν από τη στιγμή που δεν είχαν δώσει σημεία ζωής τις τελευαίες ώρες. Η μητέρα της Sophie επέκρινε την αστυνομία, καθώς της είπαν να σταματήσει να παίρνει τηλέφωνο ζητώντας να μάθει νεότερα.

Λίγες ώρες νωρίτερα η Darcy Ross ανέβαζε μια φωτογραφία στον λογαριασμό της με τον Rafel Jeanne. Διασκέδαζαν μαζί στο Newport τη νύχτα πριν βρουν τραγικό θάνατο στο Κάρντιφ.

Όλοι απηύθυναν εκκλήσεις για τον εντοπισμό των πέντε νέων που είχαν εξαφανιστεί το Σαββατοκύριακο. Η τελευταία φορά που τους είχαν δει ήταν γύρω στις 2 τα ξημέρωματα στο Κάρντιφ. Όταν εντοπίστηκε το σημείο του τραγικού τροχαίου, τρεις από τους νέους που επέβαιναν ήταν νεκροί. Οι δύο σοβαρά τραυματισμένοι, δίνοντας πλέον μάχη για να κρατηθούν στη ζωή.

Είναι τραγικό που τόσα πολλά αυτοκίνητα πρέπει να πέρασαν από το σημείο χωρίς να γνωρίζουν. «Είναι φρικτό να ξέρεις ότι βρίσκονταν στο αυτοκίνητο και ήταν τόσο κοντά στους περαστικούς» σχολίασε ο Mike Holmes.

Sports in

Ο Ολυμπιακός με 2 νίκες, αλλάζει το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Πόσο θα αλλάξουν οι συνθήκες για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, εάν ο Ολυμπιακός κάνει το «2 στα 2» στο Conference League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024