Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mobile World Congress: Τρεις καινοτομίες που μας εντυπωσίασαν

Mobile World Congress: Τρεις καινοτομίες που μας εντυπωσίασαν

Οι μεγάλοι κατασκευαστές στον κόσμο των mobile και όχι μόνο συσκευών παρουσίασαν συναρπαστικά gadgets και wearables.

Μία γεύση από τεχνολογίες του μέλλοντος  πήραν όσοι βρέθηκαν στο Mobile World Congress, στη Βαρκελώνη, στην σημαντικότερη εκδήλωση στον χώρο των ψηφιακών τεχνολογιών και των καινοτόμων εφαρμογών παγκοσμίως.  Καινούργιες συσκευές αλλά και νέες τεχνολογίες που θα μας απασχολήσουν στο μέλλον παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια του Mobile World Congress.

Οι μεγάλοι κατασκευαστές στον κόσμο των mobile συσκευών παρουσίασαν συναρπαστικά gadgets και wearables.

Αν και κάποια από αυτά ακόμα δεν έχουν διατεθεί εμπορικά στο κοινό εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τις τρεις καινοτομίες που πραγματικά μας ενθουσίασαν.

Το νέο Xiaomi Watch S1 Pro

Εάν τα τετράγωνα wearables με ψηφιακές όψεις ρολογιού είναι λίγο πολύ μοντέρνα για να αξίζουν μια θέση στον καρπό σας, το Xiaomi Watch S1 Pro μπορεί να είναι περισσότερο το στυλ σας.

Μπορεί να μην φαίνεται ιδιαίτερα σπορ, αλλά το Watch S1 Pro μπορεί να παρακολουθεί πάνω από 100 διαφορετικά αθλήματα και δραστηριότητες. Υποστηρίζει 10 προγράμματα τρεξίματος για αρχάριους και μη καθώς και διαλειμματική προπόνηση και προπόνηση αντοχής. Καταγράφει όλες τις συνήθεις μετρήσεις φυσικής κατάστασης, συμπεριλαμβανομένης της παρακολούθησης βημάτων και ύπνου, χαρτογράφηση GPS, παρακολούθηση καρδιακών παλμών και οξυγόνου στο αίμα.

Περιλαμβάνει ενσωματωμένο ηχείο για την πραγματοποίηση φωνητικών κλήσεων, αλλά και τη λειτουργία NFC για ανέπαφες πληρωμές.

Μέχρι την επίσημη κυκλοφορία του νέου Xiaomi Watch μπορείτε να αποκτήσετε το Xiaomi Watch S1 Active 47mm με παλμογράφο. To S1 Active ενσωματώνει AMOLED οθόνη 1,43″ ιντσών, ενώ με την επιπλέον λειτουργία always-on οθόνης, σας επιτρέπει να βλέπετε την ώρα με περισσότερη άνεση.

Επιλέξτε ανάμεσα σε 200+ προσόψεις, με μεγάλη ποικιλία θεμάτων όπως τεχνολογία, αθλητισμός, μηχανές και κινούμενα σχέδια. Υποστηρίζει 19 επαγγελματικές λειτουργίες προπόνησης, όπως μπάσκετ, τένις, κολύμβηση, HIIT και πολλά άλλα.

Αναζητήστε όλα τα smartwatch της Xiaomi στο SHOPFLIX.gr

Φόρτιση σε χρόνο dt

Μόλις 9,5 λεπτά θέλει το νέο smartphone Realme GT3. Αλλά πιο συναρπαστικό είναι αυτό που μπορεί να πετύχει μια γρήγορη φόρτιση. Η Realme διαφημίζει ότι μια φόρτιση 30 δευτερολέπτων του GT3, για παράδειγμα, αρκεί για μια κλήση δύο ωρών, τρεις ώρες ακρόασης μουσικής ή 40 λεπτά ροής βίντεο.

Κατά τα άλλα το Realme GT3 έρχεται με οθόνη OLED 6,74 ιντσών, ανάλυσης 2772×1240 pixels και ρυθμού ανανέωσης 144 Hz. Είναι εξοπλισμένο με τριπλή κάμερα (50 MP OIS, 8 MP υπερευρυγώνια, 2 MP microscope) και selfie κάμερα 16 MP, επεξεργαστή Snapdragon 8+ Gen 1 και σύστημα ψύξης Vapor Cooling System Max 2.0. Ενσωματώνει 8 ή 16 GB RAM και έχει χωρητικότητα από 128 GB έως 1 TB (τύπου UFS 3.1) ανάλογα με την έκδοση που θα επιλέξεις.

Στην αγορά αναμένεται να διατεθεί από το Μάιο και μετά, ωστόσο ο προκάτοχός του το Realme GT2, φορτίζει στο 100% σε περίπου 33 λεπτά χάρη στο 65W SuperDart Charge προσφέροντας μεγάλη διάρκεια ζωής.

Ο οκταπύρηνος επεξεργαστής Snapdragon 888 5G παρέχει εκπληκτική δύναμη, ο οποίος σε συνδυασμό με τον άπλετο αποθηκευτικό χώρο και το λειτουργικό σύστημα realme Ul 3.0, θα εκτελούν κάθε σου επιθυμία σε χρόνο μηδέν.

Εξαιρετικά λεπτό και ελαφρύ, κλέβει την παράσταση με το καινοτόμο design της έκδοσης Paper White, το πρώτο Smartphone παγκοσμίως σχεδιασμένο οικολογικά με βιο-πολυμερές υλικό στο πίσω μέρος του ώστε να είναι φιλικό προς το περιβάλλον και να τραβάει τα βλέμματα με την εμφάνισή του (πιστοποίηση TCO 9.0)! Και, φυσικά, θα λατρέψεις τη μεγάλη οθόνη AMOLED 6.62 ιντσών Full HD+ (ανάλυση 2400×1080), για να απολαύσεις το αγαπημένο σου περιεχόμενο με πλούσια χρώματα (υποστήριξη HDR10+), υψηλή αντίθεση έως 5.000.000:1 και έντονη φωτεινότητα έως 1300 nits.

Μέσα στην πλατφόρμα του SHOPFLIX.gr θα βρείτε όλα τα smartphone της Realme.

Η απόλυτη λύση για μετακίνηση μέσα στην πόλη

Υπόσχεται καλύτερη εμπειρία οδήγησης. Συνδυάζει κινητήρα υψηλής απόδοσης χωρίς ψύκτρα, προσφέροντας μεγάλη αυτονομία έως και 70χλμ. με μία μόνο φόρτιση. Ο λόγος για το ηλεκτρικό πατίνι MAX G2 της Segway-Ninebot.

Το MAX G2 προσφέρει νέα χαρακτηριστικά που ανεβάζουν το επίπεδο της οδήγησης ακόμα περισσότερο. Κάτι τέτοιο σημαίνει καλύτερος έλεγχος, περισσότερη ασφάλεια και μεγαλύτερη άνεση για τους αναβάτες.

Η μπροστινή υδραυλική ανάρτηση και η πίσω ανάρτηση με τα διπλά ελατήρια προσθέτουν ακόμη περισσότερη άνεση σε κάθε ταξίδι. Τα ενσωματωμένα φλας, το φαρδύτερο τιμόνι, η αντικλεπτική κόρνα και το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης (TCS) εξασφαλίζουν μέγιστη ασφάλεια. Επιπρόσθετα, με τη λειτουργία Apple Find My ο χρήστης μπορεί πάντα να το εντοπίζει με ευκολία.

Στην ελληνική αγορά θα βρείτε διαθέσιμο το ηλεκτρικό πατίνι F40Ε της Segway Ninebot. και μάλιστα μέσα από την πλατφόρμα του SHOPFLIX.gr

Αγοράστε τώρα και πληρώστε το σε έως 60 άτοκες δόσεις.

Η εξαιρετική και στιβαρή σχεδίασή του θα σας μεταφέρει στο χώρο εργασίας σας, στην τάξη σας, στους φίλους σας ή απλά στο σπίτι με απόλυτη ασφάλεια.

Χάρη στην αυτονομία του έως και 40 km και στη μέγιστη ταχύτητά του έως και 25 km/h, μπορείτε να εξερευνήσετε γύρω σας με το F40E βασιζόμενοι σε όλα τα κορυφαία χαρακτηριστικά που έχουμε σκεφτεί για εσάς.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024