Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρένα Κουμιώτη: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η τραγουδίστρια - «Η οικογένειά της ελπίζει σε ένα θαύμα»

Ρένα Κουμιώτη: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η τραγουδίστρια – «Η οικογένειά της ελπίζει σε ένα θαύμα»

Τι συνέβη;

Δύσκολες ώρες για τη Ρένα Κουμιώτη, καθώς περνά μια σοβαρή περιπέτεια υγείας. Η αγαπημένη τραγουδίστρια, που το τελευταίο διάστημα ζει στο Γηροκομείο Αθηνών, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο με εγκαύματα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μεταφέρθηκε στα επείγοντα πριν από δύο εβδομάδες με εγκαύματα από πυρκαγιά που ξέσπασε από τσιγάρο, το οποίο κρατούσε στα χέρια της.

Η κατάστασή της είναι κρίσιμη και η οικογένεια της ερμηνεύτριας «ελπίζει σε ένα θαύμα».

Η απόφαση για το γηροκομείο

Η Ρένα Κουμιώτη είναι μία σπουδαία τραγουδίστρια του «νέου κύματος». Ξεκίνησε την καριέρα της το 1969, και συνέδεσε το όνομά της με πολύ μεγάλα τραγούδια στα τέλη της δεκαετίας του ’60.

«Σταμάτησε του ρολογιού οι δείχτες», «Άναψε καινούργιο μου φεγγάρι», «Μέθυσα και τρέχω», «Φωτιά στα τρένα», είναι μόνο κάποιες από τις μεγάλες επιτυχίες της.

Άνθρωπος χαμηλών τόνων, η ίδια δεν προκάλεσε ποτέ για την προσωπική της ζωή, ενώ ελάχιστες φορές έχει εμφανιστεί στην τηλεόραση.

Τον περασμένο Δεκέμβριο λοιπόν, ύστερα από απόφαση δικής της αλλά και των πολύ στενών της συγγενών, αποφάσισε να φιλοξενηθεί στο Γηροκομείο Αθηνών. Εκεί όπου φιλοξενείται τα τέσσερα τελευταία χρόνια και η αγαπημένη της συνάδελφος και φίλη Μαίρη Λίντα. Μάλιστα, οι δύο ερμηνεύτριες βρίσκονται σε διπλανά δωμάτια.

Τον Ιούλιο έφυγε από τη ζωή ο πρωτότοκος γιος της, Νίκος Σαββίδης, από ανακοπή καρδιάς. H τραγουδίστρια δεν έδωσε το «παρών» στην κηδεία του, που έγινε στο παρεκκλήσι του κοιμητηρίου του Ελληνικού, λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει και τα οποία δεν της επιτρέπουν συγκινήσεις.

Ο 61χρονος ήταν και καρπός του έρωτά της με τον Σταύρο Σαββίδη. Οι δυο τους παντρεύτηκαν σε μικρή ηλικία και απέκτησαν τον Νίκο. Έμειναν στο Ελληνικό και δύο χρόνια μετά το γάμο τους χώρισαν.

Μέχρι και σήμερα, η Ρένα Κουμιώτη δεν γνωρίζει ότι ο γιος της έχει φύγει από τη ζωή. Κανένας δικός της άνθρωπος δεν μπορεί να της πει για την είδηση του θανάτου του.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024