Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαυροκεφαλίδης: «Όφειλα να στηρίξω την κίνηση ως ένδειξη πένθους»

Μαυροκεφαλίδης: «Όφειλα να στηρίξω την κίνηση ως ένδειξη πένθους»

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης τοποθετήθηκε για την κίνησή του να ζητήσει να μην κατέβει το πανό για τα Τέμπη, στην αναμέτρηση του Ιωνικού με την ΑΕΚ.

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης έγινε το πρόσωπο της αγωνιστικής στην Basket League, καθώς πρωταγωνίστησε στο περιστατικό με το πανό στην αναμέτρηση του Ιωνικού με την ΑΕΚ στη Νίκαια.

Θυμίζουμε πως πριν την έναρξη του παιχνιδιού, ο κομισάριος του αγώνα ζήτησε να κατέβει ένα πανό που είχαν αναρτήσει στις εξέδρες για την ταγωδία στα Τέμπη που ανέφερε: «Δεν ήταν ανθρώπινο λάθος αλλά ούτε και ατύχημα, την κρατική δολοφονία την βαφτίσατε δυστύχημα». Ο αρχηγός της ομάδας της Νίκαιας ήταν εκείνος που παρότρυνε τους οπαδούς της ομάδας να μην το κατεβάσουν και έγινε αποδέκτης αποθεωτικών χολίων γι΄αυτό.

Σήμερα ο έμπειρος σέντερ έκανε μια ανάρτηση στα social media γράφοντας: «Οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Ιωνικού Νικαίας ανάρτησαν ένα πανό στο παιχνίδι του Σαββάτου με την ΑΕΚ.

Όφειλα σαν άνθρωπος και αρχηγός της ομάδας μου να στηρίξω αυτήν την κίνηση ως ένδειξη πένθους προς τα θύματα του δυστυχήματος στα Τέμπη. Ευχαριστώ όλους όσους προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί μου, όμως αυτές τις στιγμές ας σεβαστούμε τα θύματα και τις οικογένειές τους».

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024