Την ελπίδα αυτή την χρονιά να του επιτρέψουν να αγωνιστεί στο Wimbledon εξέφρασε ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ.
«Θέλω να παίξω στο γρασίδι, θέλω να αγωνιστώ στο Wimbledon. Μου αρέσει το χορτάρι αν και είναι πολύ δύσκολη επιφάνεια. Είναι λίγο πιο δύσκολο από τα hard courts κι εκεί πιστεύω ότι φαίνεται η μεγάλη ποιότητα του Τζόκοβιτς που έχει κερδίσει τόσα πολλά τουρνουά στο γρασίδι.
Αν πετύχεις κάποιον καλό σέρβερ, θα πρέπει να κερδίσεις τα tie breaks. Ο Νόβακ κατάφερε πολλές φορές να κερδίζει με 6-4, 6-4, 6-4 και πραγματικά δεν ξέρω πως το κάνει» ανέφερε αρχικά και συνέχισε.
«Δεν ξέρω τι απόφαση θα πάρουν φέτος. Θα περιμένω και ελπίζω να μπορέσω να παίξω στο αυτή τη χρονιά και να έχω κάποια καλά αποτελέσματα» ήταν τα λόγια του Ρώσου τενίστα.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός με ενημέρωσή της έκανε γνωστό πως δεν θα ταξιδέψουν στη Ρόδο για το ματς με τον Κολοσσό, οι Εβάν Φουρνιέ, Τόμας Γουόκαπ και Νίκολα Μιλουτίνοφ.