Τον απολογισμό της μετά την συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου στην Κωνσταντινούπολη, εκεί όπου κατέλαβε την τέταρτη θέση.
«Μια πετυχημένη και σταθερή σεζόν κλειστού τελειώνει εδώ. Ο ένας και μοναδικός στόχος επετεύχθη. Η αίσθηση μου με τα αγωνιστικά κοντάρια είναι καλύτερη από ότι ελπίζαμε όταν ξεκίνησε η σεζόν. Είμαι χαρούμενη και υγιής. Λίγες μέρες ξεκούρασης πριν ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας για τον ανοιχτό», έγραψε χαρακτηριστικά η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η ΑΕΚ ήταν ανώτερη του ΠΑΟΚ κατά κράτος και μετά τη νίκη της με 3-0, πήγε στο +8 από τους διώκτες της – Κεντζιόρα (36′, αυτ.), Κοϊτά (74′) και Πινέδα (80′) τα γκολ της «Ένωσης».
Με κορυφαίους τους Χαϊδεμένος και Μπουζούλα, που σημείωσαν από 14 πόντους έκαστος ο Ολυμπιακός επικράτησε με 72-65 τον Προμηθέα Πατρών και κατέκτησε το 53ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων.