Οι αγκαλιές του Τζίμα με τους συμμαθητές του στο σχολείο μετά το ιστορικό γκολ (pics)
Ο Στέφανος Τζίμας έγραψε ιστορία στο ματς με τον Ιωνικό, με το γκολ που πέτυχε και το πανηγύρισε με αγκαλιές στο σχολείο με τους συμμαθητές του.
Μεγάλες στιγμές ζει ο Στέφανος Τζίμας, ο νεαρός παίκτης του ΠΑΟΚ που έγραψε ιστορία μετά το γκολ που πέτυχε εναντίον του Ιωνικού στη νίκη του ΠΑΟΚ με 6-0 στην Τούμπα.
Ο επιθετικός του Δικεφάλου του βορρά έγινε ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας, έσπασε το ρεκόρ του ανεπανάληπτου Γιώργου Κούδα και πανηγύρισε την επιτυχία με τους συμπαίκτες και τους οπαδούς της ομάδας.
Μάλιστα οι συμμαθητές του Στέφανου Τζίμα ετοίμασαν μια εντυπωσιακή υποδοχή στον νεαρό άσο του ΠΑΟΚ, στο σχολείο του, νωρίς το πρωί της Δευτέρας.
Συγκεκριμένα, ο Τζίμας δέχθηκε αμέτρητες ευχές από τους συμμαθητές του, αλλά και από τους καθηγητές του. Στην κεντρική φωτογραφία ο Τζίμας φαίνεται με τους συμμαθητές του. Στην δεύτερη φωτογραφία, βλέπουμε τον Τζίμα με τον εγγονό του πρώην άσου του ΠΑΟΚ, του Παναγιώτη Κερμανίδη, τον Θανάση Κουκουτζέλη.
Δείτε τη φωτογραφία του Τζίμα:

Πηγή: Metrosport.gr
- Τουριστικό «μπαμ» λόγω Μουντιάλ
- Στα ύψη η παραοικονομία του Μουντιάλ!
- LIVE: Γαλλία – Αγγλία
- Ισχυρές καταιγίδες πριν τον τελικό του Μουντιάλ: Η πρόγνωση του καιρού για το Ισπανία – Αργεντινή
- Γαλλία – Αγγλία: Αυτές είναι οι ενδεκάδες του μικρού τελικού
- Στην Αθήνα ο Φαν Ντρόνγκελεν για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό
- Μπάρμπεκιου για την Αργεντινή πριν τον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ (pic,vid)
- ΕΠΟ: Όταν ο Μάκης Γκαγκάτσης δίνει δικαιώματα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442