Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Survivor All Star: Ατύχημα για τον Μάριο Πρίαμο - «Πρέπει να μείνω εκτός για ένα μήνα»

Survivor All Star: Ατύχημα για τον Μάριο Πρίαμο – «Πρέπει να μείνω εκτός για ένα μήνα»

Τι συνέβη;

Με ένα απρόοπτο ξεκίνησε το επεισόδιο του Survivor το βράδυ της Κυριακής (5/3). Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης σε συζήτηση με τους συμπαίκτες του, τους είπε ότι έχει σπάσει το δάχτυλό του και ότι σύμφωνα με τη γνώμη του γιατρού, θα πρέπει να μείνει εκτός από τα αγωνίσματα για τουλάχιστον ένα μήνα, με τον ίδιο ωστόσο να μην προτίθεται να κάνει κάτι τέτοιο.

«Πονάω λίγο αλλά πηγαίνει λίγο καλύτερα. Μου είπαν οι γιατροί ότι για να περάσει εντελώς και να γίνω καλά θα πρέπει να μείνω εκτός για περίπου ένα μήνα», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Δεν πρόκειται να το κάνω όμως δεν γίνεται. Είπαμε θα βλέπουμε τους στίβους μάχης και θα κρίνουμε αναλόγως».

Δείτε το απόσπασμα

Έξαλλη η Ελευθερία Ελευθερίου

Στο μεταξύ, η Κόκκινη ομάδα είναι άνω κάτω, με την Ελευθερία Ελευθερίου να βρίσκεται στο επίκεντρο μετά τον διάλογο με τον Στάθη Σχίζα.Η τραγουδίστρια, μη θέλοντας να χαλάει τη διάθεση του Στάθη είπε ψέματα πως η σύντροφός του, του στέλνει μηνύματα αγάπης και φιλιά, ενώ δεν είχε καμία τέτοια επικοινωνία με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Η ώρα της αποκάλυψης ήρθε και ο Στάθης Σχίζας «πάγωσε» με την απόφαση της Ελευθερίας να του μεταφέρει δήθεν μηνύματα που δεν ειπώθηκαν ποτέ από την αγαπημένη του.

Λίγο πριν το νέο αγώνισμα, ο Γιώργος Λιανός συνάντησε τις δύο ομάδες. Εκεί η Ελευθερία Ελευθερίου «εξερράγη» με τις «επιθέσεις» που δέχεται τις τελευταίες ώρες κατηγορώντας τον Μαρτίκα πως σχολιάζει την προσωπική ζωή του Σχίζα πίσω από την πλάτη του.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024