Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Survivor All Star: «Χαμός» στο συμβούλιο - Η έκρηξη Ευρυδίκης, τα νεύρα Μαρτίκα

Survivor All Star: «Χαμός» στο συμβούλιο – Η έκρηξη Ευρυδίκης, τα νεύρα Μαρτίκα

Οι Μαχητές έπρεπε να ψηφίσουν κάποιον από την ομάδα τους προς αποχώρηση.

Το ριάλιτι επιβίωσης έχει επιστρέψει για τα καλά στην καθημερινότητά μας και όσο τα επεισόδια προχωρούν, τόσο και βλέπουμε πώς οι εντάσεις γίνονται όλο και περισσότερες και τα πράγματα ξεφεύγουν κάπως.

Στο σημερινό επεισόδιο (27-2) παρακολουθήσαμε έναν ιδιαίτερο αγώνα για την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας, με τους Μπλε και τους Κόκκινους να δίνουν το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων τους για να καταφέρουν να κερδίσουν.

Τελικά, η ομάδα που τα κατάφερε και πάλεψε σκληρά ήταν οι Διάσημοι, με τον Σάκη Κατσούλη να πετυχαίνει τον τελευταίο πόντο και να το πανηγυρίζει.

Το θέμα που μονοπώλησε τη συζήτηση μεταξύ των δυο ομάδων είδαμε πώς ήταν η επίθεση του Νίκου Μπάρτζη στους Μαχητές, ο οποίος και ξεκίνησε τα μπινελίκια και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα νεύρα του κάνοντας έξαλλους τους Μαχητές και τον Νικόλα Αγόρου να είναι έτοιμος να του επιτεθεί.
Όλα συνεχίστηκαν και μετά τον αγώνα, με τον Νίκο Μπάρτζη να ζητά συγγνώμη και τον Γιώργο Ασημακόπουλο να μην το δέχεται.
Μόλις το συμβούλιο ξεκίνησε, παρακολουθήσαμε τα στατιστικά των Διασήμων, ενώ λίγο αργότερα οι εντάσεις ανέβηκαν πολύ, με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να κατηγορεί τον Γιώργο Ασημακόπουλο ότι ειρωνεύεται τους πάντες μέσα στο παιχνίδι. Η παίκτρια των Διασήμων έγινε έξαλλη και του είπε πώς είναι ο νούμερο ένα ψεύτης μέσα στο παιχνίδι και δεν έχει δικαίωμα να μιλά για κανέναν άλλον.
Στη συνέχεια, με αφορμή ένα σχόλιο που φέρεται να έγινε σχετικά με το ύψος του Γιωρίκα Πηλίδη, ξεκίνησε νέα κόντρα ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και τον Γιώργο Ασημακόπουλο. Ο Σπύρος τον κατηγόρησε ότι κινείται ύπουλα και πώς όλη η συμπεριφορά που θέλει να δείχνει είναι ένα προσωπείο.
Ύστερα από την ψηφοφορία των Μαχητών, είδαμε ότι ο υποψήφιος ήταν ο Παναγιώτης, με τον ίδιο να δηλώνει πώς το θεωρούσε λογικό, μιας και δεν έχει καταφέρει να τα πάει καλά αγωνιστικά.

Sports in

Εισιτήριο πρώτης θέσης, στο τρένο της δεύτερης ευκαιρίας

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ το έλεγε από το βράδυ της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη. Και η δικαίωση απλά, άργησε λίγες ημέρες

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024