Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τέμπη: Ποιος έδωσε την αναρρωτική άδεια στον επιθεωρητή του ΟΣΕ

Τέμπη: Ποιος έδωσε την αναρρωτική άδεια στον επιθεωρητή του ΟΣΕ

Πριν λίγη ώρα υπήρξε κατεπείγουσα έρευνα από τον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη προκειμένου να εξεταστούν οι όροι και οι προϋποθέσεις που χορηγήθηκε αναρρωτική άδεια

Σάλος έχει προκληθεί μετά την αποκάλυψη του in σχετικά με την αναρρωτική άδεια που έλαβε  επιθεωρητής του ΟΣΕ, λίγες ώρες μετά το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη.

Πριν λίγη ώρα υπήρξε κατεπείγουσα έρευνα από τον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη προκειμένου να εξεταστούν οι όροι και οι προϋποθέσεις που χορηγήθηκε αναρρωτική άδεια λίγες ώρες μετά το τραγικό δυστύχημα στον επιθεωρητή .

Ποιος έδωσε την αναρρωτική;

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει σήμερα η ιστοσελίδα gegonotanews, η αναρρωτική άδεια φέρεται να δόθηκε λίγες ώρες μετά το τραγικό δυστύχημα από γιατρό Επιμελητή της Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Βόλου, κατόπιν εντολής συναδέλφου του.

Όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα, την άδεια φέρεται να υπογράφει ο γιατρός Θ.Μ., ο οποίος θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες δεν εξέτασε τον επιθεωρητή πριν υπογράψει την άδεια, ενώ ο επιθεωρητής δεν είχε περάσει – κατά τις ίδιες πληροφορίες – ούτε από το ΤΕΠ, ούτε από τα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου Βόλου.

Η άδεια φέρεται να υπογράφηκε από τον Θ.Μ. με εντολή άνωθεν, γεγονός που θα διερευνηθεί στο πλαίσιο εισαγγελικής έρευνας. Ο γιατρός βρίσκεται σε ταραχή διότι φέρεται να έκανε εξυπηρέτηση «καλή τη πίστει» σε συνάδελφό του και μόλις χθες συνειδητοποίησε σε ποιον έδωσε την άδεια. “Δεν έχω να δηλώσω τίποτα”, είπε ο ίδιος στα gegonota.news που επικοινώνησαν μαζί του και έκλεισε το τηλέφωνο.

Η διοίκηση του “Αχιλλοπούλειου”, αναφέρεται στο δημοσίευμα,  φέρεται να είχε άγνοια για την υπογραφή της αναρρωτικής και αναμένεται να διαταχθεί έρευνα για το ποιος φέρεται να έδωσε την εντολή στον συγκεκριμένο γιατρό, ο οποίος είναι από την Αθήνα και δεν γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις σε τοπικό επίπεδο.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024