Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τέμπη: «Είδα την κόρη μου μέσα στα αίματα»

Τέμπη: «Είδα την κόρη μου μέσα στα αίματα»

Συγκλονιστικό το τηλεφώνημα που έκανε το κορίτσι στους γονείς του το βράδυ της σύγκρουσης των τρένων στα Τέμπη.

Ανατριχίλα προκαλούν όσα περιγράφουν οι συγγενείς θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη για τις πρώτες στιγμές μετά τη φονική σύγκρουση των τρένων. Οι άνθρωποι που επέζησαν από το δυστύχημα επικοινώνησαν με τους δικούς τους ανθρώπους και μετέφεραν τον εφιάλτη που βίωναν.

Μιλώντας στο LIVE NEWS, ο πατέρας της 22χρονης Κατερίνας, περιγράφει: «Δε θυμάται τίποτα. Πετάχτηκε με το χτύπημα που έγινε, μαζί με το παλικάρι αυτό που τη βοήθησε μετά. Έψαχνε να βρει το κινητό, με το που έγινε το μπαμ και της λέει το παιδί “καιγόμαστε” και την άρπαξε και τη βούτηξε από το παράθυρο και την πέταξε έξω».

«Ήμασταν στο σπίτι, ξαπλωμένοι στο κρεβάτι και ακούω χτυπάει το τηλέφωνο της γυναίκας μου. Το σηκώνει και ακούω: “μαμά, έλα να με πάρεις. Τρακάραν τα τρένα και σκοτώθηκε κόσμος, έχει πάρει φωτιά”» συγκλονίζει ο πατέρας της Κατερίνας.

«Τρεις κουβέντες και έκλεισε και το τηλέφωνο αυτό που μας πήρε. Σηκώθηκα μετά και πήγα στη Λάρισα, σε μισή ώρα, ούτε μισή ώρα. Όταν πήγα εκεί στο ατύχημα, την βρήκα από πάνω μέχρι κάτω στα αίματα αλλά δεν ήταν από την κόρη μου τα αίματα, ήταν από άλλα παιδάκια» καταλήγει.

«Έκλεισα τα μάτια και είπα ότι θα καώ ζωντανός»

Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε κατά τη φονική σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, περιγράφει ο σύντροφος της 20χρονης Κλαούντια Λάτα, που ήταν μεταξύ των τραγικών θυμάτων. Ήταν και εκείνος επιβάτης της μοιραίας αμαξοστοιχίας και σώθηκε γιατί λίγο πριν από τη σύγκρουση έφυγε από το κυλικείο να ψάξει για θέσεις σε άλλο βαγόνι.

Τότε αισθάνθηκα ένα μπαμ, πετάχτηκα αρκετά μέτρα προς τα πίσω με την πλάτη και λιποθύμησα» περιγράφει ο σύντροφος της άτυχης Κλαούντια στο T-live.

«Δεν κατάλαβα καν τι είχε συμβεί, απλά ένιωσα μία μάζα σιδερικών να έρχεται κατά πάνω μου και να με τσαλαπατάει. Ευτυχώς είχα άγιο και δεν τραυματίστηκα. Εγώ ξύπνησα λόγω των καπνών. Αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζω αναπνευστικά προβλήματα. Άρχισαν να με κλωτσάνε κάποια πόδια μέσα από τα σίδερα. Σε κάποια φάση, έκλεισα τα μάτια μου και είπα ότι θα καώ ζωντανός.

Ταυτόχρονα σκεφτόμουν την Κλαούντια. Δεν είχα καταλάβει τι είχε συμβεί γιατί ήταν όλα σκοτεινά. Εγώ είχα απλά σοκαριστεί. Κάποιοι φώναζαν ότι καιγόμασταν» συγκλονίζει ο σύντροφος της Κλαούντια.

Sports in

Ολυμπιακός: Μια φωτόλουστη χρονιά!

Το μότο των ιθυνόντων είναι «δεν σταματάμε να ονειρευόμαστε».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024