Καλάβρυτα: Θρήνος στην κηδεία της 19χρονης Αναστασίας που χάθηκε στα Τέμπη
Στην εξόδιο ακολουθία προεξήρχε ο μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Ιερώνυμος
Σε κλίμα ανείπωτης θλίψης τελέστηκε σήμερα το μεσημέρι στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου, στην κοινότητα Λυκούρια των Καλαβρύτων, η εξόδιος ακολουθία της Αναστασίας Παπαγγελή, της 19χρονης φοιτήτριας του ΑΠΘ, που έχασε τη ζωή της στο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα κοντά στα Τέμπη.
Στην εξόδιο ακολουθία προεξήρχε ο μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Ιερώνυμος, ενώ συγγενείς, φίλοι και οι κάτοικοι της Λυκούριας, τόπο καταγωγής της 19χρονης, κατέκλυσαν τον ιερό ναό, προκειμένου να απευθύνουν το τελευταίο αντίο στην Αναστασία και να συμπαρασταθούν στους γονείς και τα αδέλφια της.
Επέστρεφε στη σχολή της
Η Αναστασία Παπαγγελή είχε μεταβεί στην Αθήνα για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, προκειμένου να είναι μαζί με την οικογένειά της και επέστρεφε με το μοιραίο τρένο στην Θεσσαλονίκη, όπου σπούδαζε στην Γεωπονική σχολή του ΑΠΘ.
- Η απανθρωποποίηση των Παλαιστίνιων μέσα κι έξω από τη Γάζα
- Αγρίνιο: Βίντεο ντοκουμέντο 20 μήνες πριν από το φονικό – Δράστης και θύμα διασκέδαζαν μαζί
- Το σχέδιο του Σαμ Άλτμαν, CEO της OpenAI, να ενσωματώσει την τεχνητή νοημοσύνη στο μυαλό μας
- Ποδοσφαιριστής έριξε… νοκ-άουτ αντίπαλο με αγκωνιά! Συνελήφθη και αποδεσμεύθηκε από την ομάδα του
- «Αηδιαστικά μορφωμένοι» – Το νέο trend των social media θα μας κάνει πιο έξυπνους, ή απλά πιο ενοχλητικούς;
- Ιράν: Ο αρχηγός της αστυνομίας καλεί τους διαδηλωτές «να παραδοθούν» για να αντιμετωπιστούν με «επιείκεια»




