Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νότιγχαμ Φόρεστ – Εβερτον 2-2: Ματσάρα με… κερδισμένη τη Νότιγχαμ

Νότιγχαμ Φόρεστ – Εβερτον 2-2: Ματσάρα με… κερδισμένη τη Νότιγχαμ

Η Εβερτον προηγήθηκε δύο φορές στο City Ground όμως η Νότιγχαμ Φόρεστ απάντησε και τις δύο φορές και το τελικό 2-2 την κράτησε μακριά από την επικίνδυνη ζώνη.

Ζωντανή στο κόλπο για την παραμονή στην Premier League έμεινε η Έβερτον, έπειτα από την ισοπαλία της με 2-2 επί της Νότιγχαμ στο «Σίτι Γκράουντ», σε αναμέτρηση για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ακόμη μέσα στη ζώνη του υποβιβασμού η Έβερτον που έχει 22 βαθμούς, ενώ η Νότιγχαμ έχει 26 και είναι μακριά από την τελευταία τριάδα και έχει στο χέρι της την υπόθεση παραμονής.

Όσον αφορά το ματς, μόλις στο 9ο μόλις λεπτό ο Σέλβεϊ έκανε πέναλτι στον ΜακΝίλ και ο Γκρέι το εκτέλεσε εύστοχα για το 0-1. Ωστόσο στο 19ο λεπτό η Νότιγχαμ έφερε στα ίσα το σκορ. Ο Πίκφορντ απέκρουσε το σουτ του Γκιμπς Γουάιτ και στην επαναφορά ο Τζόνσον πλάσαρε από κοντά για το 1-1.

To ματς είχε φοβερό ρυθμό και στο 29ο λεπτό οι παίκτες της Έβερτον πήραν διαδοχικές κεφαλιές στην περιοχή του Νάβας και ο Ντουκουρέ πλάσαρε από κοντά για το 1-2. Στο 40ο λεπτό ο Νάβας έβγαλε εντυπωσιακά το σουτ του ΜακΝίλ και στο 45’ μετά από σέντρα του Ντουκουρέ από αριστερά ο Γκρέι πλάσαρε πάνω στον Γκιμπς Γουάιτ.

Στο 58ο λεπτό ο Νάβας βγήκε και πρόλαβε τον Ονάνα, ενώ στο 77’ ο Γέιτς από δεξιά έκανε το γύρισμα και ο Γέιτς πλάσαρε από το πέναλτι για το 2-2.

Μάλιστα στο 81’ ο Πίκφορντ έδιωξε δύσκολα μετά από συρτό σουτ του Αγιού από αριστερά και στο 84’ ο Πίκφορντ έσωσε με τα πόδια μετά από πλασέ του Γκιμπς Γουάιτ ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Τζόνσον αστόχησε με νέο σουτ από δεξιά.

ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ: Νάβας, Οριέ, Λόντι, Γουοράλ, Φελίπε, Σέλβεϊ, Φρόιλερ (71’ Αγιού), Γκιμπς Γουάιτ, Κόλμπακ (71’ Γέιτς), Τζόνσον, Γουντ (71’ Γέιτς).

ΕΒΕΡΤΟΝ: Πίκφορντ, Κόουλμαν, Κιν, Ταρκόβσκι, Γκόντφρεϊ, Ντουκουρέ, Ονάνα, Γκέιγ, Ιβόμπι (89’ Μοπέ), ΜακΝίλ, Γκρέι (81’ Ντέιβις).

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024