Τον θρήνο και την οργή που βιώνει ο ελληνικός λαός για την τραγωδία στα Τέμπη κατέγραψε σε λίγες λέξεις το πανό που σήκωσαν στο πέταλο στο στάδιο Καραϊσκάκη.
«Λαός που χάνει τη λαλιά του θα κλαίει τα παιδιά του» γράφει το συγκλονιστικό πανό ζητώντας να μην ξεχαστεί ο θάνατος των 57 ανθρώπων, να αποδοθούν οι ευθύνες στους υπαιτίους και κυρίως να διασφαλιστεί ότι δεν θα ξανασυμβεί ποτέ κάτι ανάλογο.
Ενός λεπτού σιγή
Πριν την έναρξη του αγώνα Ολυμπιακού – Λεβαδειακού, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).