Τέμπη: Ταυτοποιήθηκαν 54 νεκροί – Συνεχίζεται η εξέταση δειγμάτων DNA
Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, έχει ολοκληρωθεί η εξέταση όλων των δειγμάτων που έχει λάβει μέχρι στιγμής η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, αλλά αναμένεται η αποστολή και νέων.
Ολοκληρώθηκε η εξέταση όλων των δειγμάτων που έχει λάβει μέχρι στιγμής η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών και έχουν ταυτοποιηθεί 54 νεκροί από την σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ.
Συνέχεια της ενημέρωσης για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στην είσοδο της κοιλάδας των Τεμπών πραγματοποίησε το απόγευμα της Παρασκευής, 3 Μαρτίου, η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, αστυνόμος Β’, Κωνσταντία Δημογλίδου.
«Έχει ολοκληρωθεί η εξέταση όλων των δειγμάτων που έχει λάβει μέχρι στιγμής η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών και έχουν ταυτοποιηθεί 54 νεκροί», ανέφερε.
«Λεπτοί χειρισμοί» στη διαδικασία ενημέρωσης των συγγενών
Και προσέθεσε ότι «αναμένεται η αποστολή νέων δειγμάτων, τα οποία ομοίως θα εξετασθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια».
Αναφορικά με τη διαδικασία ενημέρωσης των συγγενών των θυμάτων, η οποία συνεχίζεται, από τον επικεφαλής της ομάδας αναγνώρισης της Ελληνικής Αστυνομίας και τους ειδικούς ψυχολόγους, η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. εξήγησε πως «δίνεται ο απαραίτητος χρόνος στην οικογένεια κάθε θύματος, καθώς δεν πρόκειται για μία τυπική διαδικασία, αλλά απαιτούνται λεπτοί χειρισμοί».
- Αλβανία: Ύποπτος και για πλαστογράφηση τίτλων ο επιχειρηματίας που πούλησε γη για το θέρετρο του Κούσνερ
- ΠΑΟΚ: Η 11άδα του δικεφάλου για το φιλικό παιχνίδι με την Τβέντε (pic)
- Θρήνος στη Νότια Αφρική: Πέθανε ο Τζέιντεν Άνταμς που είχε παίξει και στα τρία ματς του Μουντιάλ
- Συγκινεί ο προπονητής της Άννας-Μαρίας: «Θα συνέχιζε στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ, δεν πρόλαβε να ζήσει το όνειρο της»
- Λέουβεν – Ολυμπιακός 1-1: Ισοπαλία με «γκολάρα» του Αντρέ Λουίς και απώλειες (vid)
- Λήψη μέτρων προστασίας για τις κατολισθήσεις στην Κεφαλονιά – Τι αποφάσισε η επιτροπή
- Άν Χάθαγουεϊ: «Ο Τομ Χόλαντ είναι ο γιος των ονείρων μου»
- Λέουβεν – Ολυμπιακός: Άνοιξε το σκορ ο Αντρέ Λουίς με ένα πανέμορφο γκολ (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442