Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τέμπη: Ο 22χρονος Ντένις δεν υπάρχει σε καμία λίστα – Η έκκληση της μητέρας του

Τέμπη: Ο 22χρονος Ντένις δεν υπάρχει σε καμία λίστα – Η έκκληση της μητέρας του

Ο νεαρός ήταν στο πέμπτο βαγόνι του μοιραίου τρένου που συγκρούστηκε με εμπορική αμαξοστοιχία στα Τέμπη.

Δραματική έκκληση απευθύνει η μητέρα του 22χρονου Ντένις Ρούτσι Μιρέλα, επιβάτη του μοιραίου τρένου που συγκρούστηκε με την εμπορική αμαξοστοιχία στα Τέμπη, καθώς ο γιος της δεν βρίσκεται σε καμία λίστα.

Αν και οι Αρχές δήλωσαν σήμερα ότι δεν υπάρχουν πλέον αγνοούμενοι, καθώς 52 σοροί έχουν ταυτοποιηθεί από το DNA που έδωσαν οι γονείς τους, ο Ντένις δεν είναι ανάμεσα σε αυτούς.

«Ο γιος μου δεν είναι σε καμία επίσημη λίστα μέχρι στιγμής νεκρών ή τραυματισμένων και δεν έχω καμία πληροφορία για την τύχη του. Παρακαλώ οποιονδήποτε που μπορεί να τον έχει δει να επικοινωνήσει μαζί μου. Ήταν στο βαγόνι 5, θέση 22» λέει συγκινημένη η μητέρα του, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Ήταν σε ένα βαγόνι από το οποίο σώθηκαν πολλά παιδιά. Κάνω μια έκκληση προς όλα τα παιδιά τα οποία βγήκαν από αυτό το βαγόνι, αν τον είδανε στη θέση 22, αν κάποιος τον αναγνωρίζει από τις φωτογραφίες, παρακαλώ πολύ να με ενημερώσουν γιατί δε το βρίσκω το παιδί μου. Ήταν σε ένα βαγόνι από το οποίο, δόξα το θεό, σώθηκαν πολλά παιδιά. Δε ξέρω αν ήταν στη θέση του την ώρα της σύγκρουσης ή αν είχε σηκωθεί να πάει στο κυλικείο» συγκλονίζει η μητέρα του Ντένις.

«Μαμά κάθομαι, θα έχουμε καθυστέρηση»

«Μίλησα με τον γιο μου στις 22.50. Το μόνο που μου είπε είναι ”μαμά κάθομαι, θα έχουμε καθυστέρηση. Θα σε πάρω τηλέφωνο μόλις φτάσουμε στη Θεσσαλονίκη, να κατέβεις στον σταθμό να με πάρεις”. Δε μου διευκρίνισε που κάθεται, αν είναι στη θέση του ή έχει πάει στο κυλικείο. Στις 23.08 ήταν η τελευταία επικοινωνία που είχε ο γιος μου με μια φίλη του, μέσω μηνυμάτων. Μετά είχε χαθεί το σήμα. Η κοπέλα του είχε στείλει ένα μήνυμα στις 23.15 το οποίο δεν είδε ποτέ. Αυτό που της έλεγε στο μήνυμα είναι ότι βαριέται, ότι είχε καθυστέρηση και ότι κουράστηκε» καταλήγει.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024