Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τέμπη: Η Hellenic Train έσβησε το μοιραίο δρομολόγιο Αθήνα - Θεσσαλονίκη από την ιστοσελίδα της

Τέμπη: Η Hellenic Train έσβησε το μοιραίο δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη από την ιστοσελίδα της

Πρόκειται για μια μορφή ένδειξης σεβασμού ή όχι;

Απορία προκαλεί το γεγονός πως η Hellenic Train φαίνεται να διέγραψε το μοιραίο δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη, που δεν έφτασε τελικώς ποτέ στον προορισμό του καθώς η αμαξοστοιχία ενεπλάκη στη φονική σύγκρουση στα Τέμπη,που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (28/2).

Εάν επισκεφθεί κανείς την ηλεκτρονική πλατφόρμα της Hellenic Train θα δει πως από την ημερομηνία Τρίτη 28 Φεβρουαρίου υπάρχουν όλα τα δρομολόγια πλην αυτό που ξεκίνησε από Αθήνα στις 19:22 με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το larissanet.gr στη σελίδα της Hellenic Train φαίνονται κανονικά τα δρομολόγια των άλλων ημερών. Στα δρομολόγια της 27ης Φεβρουαρίου 2023 υπάρχει το τελευταίο Αθήνα – Θεσσαλονίκη στις 19:22, ενώ απουσιάζει το αντίστοιχο δρομολόγιο της 28ης Φεβρουαρίου 2023 Αθήνα – Θεσσαλονίκη στις 19:22, αλλά στο Αθήνα – Λάρισα, υπάρχει κανονικά το δρομολόγιο.

Ο πίνακας δρομολογίων:

Στους 57 οι νεκροί

Όλο και ανεβαίνει ο τραγικός απολογισμός της μοιραίας σύγκρουσης των τρένων στα Τέμπη. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ, οι επιβεβαιωμένοι νεκροί ανέρχονται στους 57. Ακόμη, η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, αστυνόμος Β’, Κωνσταντία Δημογλίδου, διευκρίνισε ότι όσοι είχαν δηλωθεί αρχικά ως αγνοούμενοι συμπεριλαμβάνονται στους νεκρούς.

«Σε αυτό το σημείο γίνεται το λάθος από κάποιους να προσθέτουν αυτούς που είχαν δηλωθεί από τους συγγενείς ως αγνοούμενοι αμέσως μετά το δυστύχημα με τον αριθμό των νεκρών που έχουν ανασυρθεί. Όσοι είχαν δηλωθεί αρχικά συμπεριλαμβάνονται στους νεκρούς», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πόσοι νοσηλεύονται

Όπως είπε η κ. Δημογλίδου, μέχρι στιγμής έχουν ταυτοποιηθεί 36 νεκροί από τα δείγματα που έχει λάβει η διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών της αστυνομίας, επισημαίνοντας ότι η διαδικασία ταυτοποίησης των σορών με τη μέθοδο DNA διεξάγεται από τα ειδικά εγκληματολογικά εργαστήρια της ελληνικής αστυνομίας. Ακόμη, όπως γνωστοποίησε, έχουν ενημερωθεί ήδη 11 οικογένειες από τον επικεφαλής της ομάδας αναγνώρισης της ελληνικής αστυνομίας και τους ειδικούς ψυχολόγους της αστυνομίας και συμπλήρωσε ότι η επώδυνη αυτή διαδικασία συνεχίζεται.

«Στα εργαστήρια η διαδικασία ταυτοποίησης διεξάγεται 24 ώρες το εικοσιτετράωρο και έχει διακοπεί οποιαδήποτε άλλη εργασία, προκειμένου να διεκπεραιωθεί όλη η διαδικασία της ταυτοποίησης το ταχύτερο δυνατόν», ανέφερε. Σχετικά με τους νοσηλευόμενους η κ. Δημογλίδου είπε ότι παραμένουν για νοσηλεία 38 επιβάτες, 31 σε απλές κλίνες και 7 σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Sports in

Το «Μαύρο Θηρίο» απειλεί τη Ρεάλ Μαδρίτης

Η μεγάλη επιτυχία του Αντσελότι και το ευρωπαϊκό clasico στον ημιτελικό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024