Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τέμπη: H μοιραία κίνηση και το προφητικό Story των διδύμων και της ξαδέρφης τους

Τέμπη: H μοιραία κίνηση και το προφητικό Story των διδύμων και της ξαδέρφης τους

Η περιγραφή 28χρονου επιβάτη

«Πάμε στο κυλικείο να κάτσουμε μέχρι να αδειάσει κάτι», είπαν οι δύο 20χρονες αδελφές και η ξαδέλφη τους από το Καστράκι Καλαμπάκας που επιβιβάστηκαν στο τέταρτο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας, με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Τις κινήσεις των τριών κοριτσιών περιέγραψε 0 28χρονος Νίκος που καθόταν στο τέταρτο βαγόνι τρένου, λέγοντας: «θυμάμαι τα τρία κορίτσια που μπήκαν, άφησαν τις βαλίτσες τους δίπλα σε εμάς».

Αναφορικά με τη στιγμή της σύγκρουσης ο 28χρονος είπε ότι «δεν υπήρχε φρενάρισμα. Ήταν έντονο και συνεχόμενο το τράνταγμα, ήταν 10-13 δευτερόλεπτα. Είχαν σπάσει και τα γυαλιά από την άλλη μεριά του βαγονιού, όχι από εκεί που καθόμασταν εμείς ήμασταν τυχεροί πεταγόντουσαν πράγματα, υπήρχε πανικός, τσιρίδες, φωνές». Για το τι ακολούθησε, δε, περιέγραψε ότι «ήταν δύσκολο, καθώς βγήκαμε γιατί είχε σπάσει κάπως η πόρτα και δεν ήταν εύκολη η έξοδος. Απλά υπήρχε ένα κενό και πηδούσαμε κάτω. Είχε πάρει φωτιά ήδη το τρίτο βαγόνι από εκεί βλέπαμε, ήταν στα δύο μέτρα».

Tα τρία κορίτσια ταξίδευαν για πρώτη φορά με τρένο προκειμένου να φτάσουν από τον τόπο που μένουν στη Θεσσαλονίκη, όπου σπουδάζουν. Συνήθιζαν να πηγαίνουν με αυτοκίνητο, αλλά αυτή τη φορά επέλεξαν το τρένο. Οι κοπέλες ήταν πολύ αγαπημένες και μάλιστα πριν από ένα χρόνο είχαν βαφτίσει και οι τρεις μαζί ένα παιδάκι.

Οι γονείς τους είναι σε κατάσταση σοκ και στο χωριό Καστράκι της Καλαμπάκας έχουν σπεύσει ψυχολόγοι για να τους στηρίξουν. «Χάσαμε τα αγγελούδια μας» λένε, μην μπορώντας να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους στενοί συγγενείς των οικογενειών, ενώ την ίδια στιγμή προσπαθούν να δώσουν δύναμη και κουράγιο στους γονείς των τριών κοριτσιών αλλά και στον αδερφό της Αναστασίας.

Oi τρεις ξαδέρφες βλέποντας την καθυστέρηση που είχε το τρένο ανέβαζαν story στα social media σχολιάζοντας την αργοπορία και γράφοντας: «Ίσως φτάσουμε κάποτε…».

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024