Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μοράντ: Κατηγορείται ότι γρονθοκόπησε και έβγαλε όπλο σε 17χρονο

Μοράντ: Κατηγορείται ότι γρονθοκόπησε και έβγαλε όπλο σε 17χρονο

Ο Τζα Μοράντ συνεχίζει να έχει μπλεξίματα με τις αρχές στις ΗΠΑ, μετά από ένα περιστατικό σε ερασιτεχνικό αγώνα μπάσκετ, όπου εμφανίζεται πλέον να είχε στην κατοχή του και όπλο.

Ο σούπερ σταρ των Μέμφις Γκρίζλις, Τζα Μοράντ, κατηγορήθηκε ότι γρονθοκόπησε έναν έφηβο και απείλησε έναν φύλακα εμπορικού κέντρου σε δύο διαφορετικά περιστατικά το περασμένο καλοκαίρι, ανέφερε η Washington Post.

Ωστόσο, δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε καμία από τις δύο περιπτώσεις σύμφωνα με τα αρχεία της αστυνομίας της κομητείας Σέλμπι, αν και το TMZ ανέφερε ότι υποβλήθηκε μήνυση εναντίον του Μοράντ από τον έφηβο, τον Σεπτέμβριο. Και τα δύο περιστατικά σημειώθηκαν περίπου ένα μήνα αφότου μέλη της συνοδείας του Μοράντ φέρεται να απείλησαν και παρενόχλησαν τα στελέχη των Ιντιάνα Πέισερς με λέιζερ.

Στο πρώτο περιστατικό, η Washington Post περιγράφει τον ισχυρισμό ενός 17χρονου ότι γρονθοκοπήθηκε τουλάχιστον 12 φορές από τον Μοράντ κατά τη διάρκεια ενός αγώνα μπάσκετ στο σπίτι του παίκτη στις 26 Ιουλίου.

Οι γροθιές άφησαν σημάδια που ήταν ορατά από τους αξιωματικούς των αστυνομικών αρχών. Τα πάντα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, άρχισαν όταν οι δυο τους ήρθαν σε λεκτική διαμάχη, με αποτέλεσμα ο έφηβος να χτυπήσει τον Μοράντ στο πρόσωπο με τη μπάλα, κάτι που ο έφηβος ισχυρίστηκε ότι ήταν τυχαίο.

Ο έφηβος είπε στην αστυνομία ότι ο Μοράντ βγήκε από το σπίτι του με το χέρι του πάνω σε ένα όπλο που ήταν ορατό στη ζώνη του. Από την πλευρά του ο παίκτης παραδέχθηκε στην αστυνομία ότι γρονθοκόπησε τον έφηβο, αλλά δήλωσε ότι ο έφηβος ήταν ο επιτιθέμενος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Washington Post.

Υπέβαλε αναφορά ο Μοράντ

Ο σταρ πόιντ γκαρντ υπέβαλε τη δική του αναφορά στην αστυνομία εβδομάδες αργότερα, σύμφωνα με την Washington Post. Ωστόσο, ένας εκπρόσωπος του εισαγγελέα της κομητείας Σέλμπι ξεκαθάρισε στην εφημερίδα ότι δεν υπάρχουν «αρκετά στοιχεία» για να απαγγελθούν κατηγορίες είτε κατά του Μοράντ, είτε κατά του έφηβου.

Από την πλευρά του, ο ατζέντης του Μοράντ, Τζιμ Τάνερ, χαρακτήρισε τους ισχυρισμούς «αβάσιμες φήμες και κουτσομπολιά» που προβλήθηκαν με την ελπίδα «οικονομικού κέρδους».

«Οποιοσδήποτε ισχυρισμός σχετικά με όπλο έχει ερευνηθεί πλήρως και δεν επιβεβαιώθηκε. Αυτό περιλαμβάνει την έρευνα του NBA τον περασμένο μήνα, στην οποία δεν βρήκαν κανένα αποδεικτικό στοιχείο», τόνισε ο Τάνερ στην Washington Post, προσθέτοντας: «Το περιστατικό με τον έφηβο ήταν καθαρά αυτοάμυνα».

Στο δεύτερο περιστατικό, ένας φύλακας εμπορικού κέντρου ισχυρίστηκε ότι τον έσπρωξαν στο κεφάλι μέλη της συνοδείας του Μοράντ στο πάρκινγκ αφού τους ζήτησε να φύγουν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Washington Post.

Αυτό το περιστατικό ξεκίνησε όταν η μητέρα του Μοράντ ήρθε σε διαμάχη με έναν υπάλληλο καταστήματος μέσα στο εμπορικό κέντρο, σύμφωνα με την έκθεση. Τηλεφώνησε στον Μοράντ, ο οποίος στη συνέχεια εμφανίστηκε με εννέα φίλους του. Ο φύλακας, μάλιστα, υπέβαλε αναφορά, υπογραμμίζοντας ότι ένιωθε να απειλείται.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024