Τέμπη: «Ενδείξεις ότι ο σταθμάρχης είχε τοποθετηθεί με παρέμβαση πολιτικού» λέει ο Κούγιας
«Αν δεν είμαι εντελώς βέβαιος δεν επιθυμώ να καταστρέψω την πολιτική του καριέρα»
Στην καταγγελία πως υπάρχουν ενδείξεις ότι ο σταθμάρχης, που έχει συλληφθεί ως υπαίτιος της τραγωδίας στα Τέμπη, είχε τοποθετηθεί στη θέση του με παρέμβαση πολιτικού, προχώρησε ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, που έχει αναλάβει την νομική εκπροσώπηση συγγενών 6 θυμάτων.
Συγκεκριμένα, ο γνωστός ποινικολόγος, μιλώντας στον ΑΝΤ1 για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, αποκάλυψε πως «υπάρχουν ενδείξεις ότι ο σταθμάρχης είχε τοποθετηθεί στη συγκεκριμένη θέση με παρέμβαση πολιτικού».
Ο δικηγόρος που έχει αναλάβει την εκπροσώπηση συγγενών 6 ακόμα θυμάτων, δεν κατονόμασε συγκεκριμένο πολιτικό, καθώς όπως σημείωσε «η πληροφορία είναι άτυπη και με βάση το απόρρητο του δικηγόρου, αν δεν είμαι εντελώς βέβαιος δεν επιθυμώ να καταστρέψω την πολιτική του καριέρα».
Ο ίδιος πάντως επιφυλάχθηκε να το πράξει ενώπιον των δικαστικών αρχών, υλοποιώντας την εντολή που έχει από τους γονείς των δίδυμων κοριτσιών, να τιμωρηθούν όλοι όσοι ευθύνονται για το εν λόγω δυστύχημα.
Δείτε όλα όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας
- «Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό» τραγούδησαν στην Σάκκαρη οι Ελληνες της Μελβούρνης
- Γερμανία: Η ένταξη στην τρέχουσα μορφή του «Συμβουλίου Ειρήνης» δεν είναι εφικτή, λέει η κυβέρνηση σε υπηρεσιακό έγγραφο
- Οι πρώτες πινελιές της ανθρωπότητας: Ανακαλύφθηκε η αρχαιότερη τέχνη σπηλαίων στην Ινδονησία
- Το πικρό χαμόγελο των αξολότλ: Θεότητα Αζτέκων, megastar στα social media, μασκότ στο Μουντιάλ, υπό εξαφάνιση στη φύση
- Βρέθηκαν τα προσωπικά δεδομένα σας στο Dark Web; – Τι να κάνετε
- Ριφάτ αλ Άσαντ: Πέθανε ο αδερφός του πρώην προέδρου της Συρίας – Γνωστός ως «Χαπάπης της Χάμα»


