Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Το deal που στράβωσε και η δολοφονία της Lydia Elking - Νεκρή με μια σφαίρα στο στήθος

Το deal που στράβωσε και η δολοφονία της Lydia Elking – Νεκρή με μια σφαίρα στο στήθος

Συντετριμμένοι συγγενείς και φίλοι της 15χρονης Lydia Elking.

Μια συμφωνία για ναρκωτικά που πήγε στραβά στοίχισε τη ζωή στη Lydia Elking. Ένοπλος άνοιξε πυρ και την πέτυχε στο στήθος ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητο με φίλους της.

Η 15χρονη Lydia Elking από το Μιζούρι θα συναντούσε με έναν 17χρονο φίλο της δύο άντρες το βράδυ του Σαββάτου στη λίμνη St Louis. Δεν έχει γίνει γνωστό για ποιον λόγο είχαν κανονίσει τη συνάντηση, όμως τους ακολούθησαν δύο άλλοι έφηβοι.

Αφού κατευθύνθηκαν προς το αυτοκίνητό τους, προσπάθησαν να τους ληστέψουν. Ένας από τους εφήβους τράβηξε όπλο και πυροβόλησε μέσα στο αυτοκίνητο. Μία από τις σφαίρες βρήκε τη Lydia Elking στο στήθος. Λίγο αργότερα συνέλαβαν έναν 16χρονο και έναν 17χρονο ως ύποπτους για φόνο.

Η Lydia καθόταν στη θέση του συνοδηγού, με τον οδηγό του αυτοκινήτου να τη μεταφέρει τραυματισμένη στο νοσοκομείο. Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και πέθανε λίγη ώρα αργότερα.

Τα ονόματα των δύο εφήβων δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα λόγω της ηλικίας τους, αλλά κατηγορούνται για την αιματηρή επίθεση της 18ης Φεβρουαρίου.

View this post on Instagram

A post shared by lydia (@lydia.elking22)

Συντετριμμένοι για τον χαμό της Lydia Elking

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, όσα διαδραματίστηκαν το βράδυ της 18ης Φεβρουαρίου οφείλονταν σε μια συμφωνία για ναρκωτικά που στράβωσε. Δεν έχει καταστεί μέχρι στιγμής σαφές το κατά πόσο είχε εμπλοκή και η 15χρονη Lydia Elking ή ήταν απλά ένα αθώο θύμα.

View this post on Instagram

A post shared by lydia (@lydia.elking22)

Οι δύο ανήλικοι ύποπτοι, ηλικίας 16 και 17 ετών, έχουν καταγραφεί από κάμερες κλειστών κυκλωμάτων ασφαλείας. Μένει να αποφασιστεί το κατά πόσο οι δύο ανήλικοι θα δικαστούν ως ενήλικες.

View this post on Instagram

A post shared by lydia (@lydia.elking22)

Η αδερφή της πρόωρα χαμένης 15χρονης σημειώνει πως δεν υπάρχουν αρκετές λέξεις που να περιγράφουν πόσο τέλεια ήταν η Lydia. «Ήταν ευγενική και τρυφερή φίλη. Άγγιξε τόσες πολλές ζωές με την ενέργειά της και το όμορφο χαμόγελό της».

Sports in

Ξεκάθαρο μήνυμα του Μεντιλίμπαρ στους παίκτες: «Δεν θέλω ούτε λέξη για τελικό»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στους παίκτες του, θέλοντας να βάλει τέλος στους πανηγυρισμούς, ενόψει της δύσκολης ρεβάνς με την Βίλα στο Καραϊσκάκη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024