Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επίσημο: Αναβολή στα ματς Κυπέλλου Ελλάδας

Επίσημο: Αναβολή στα ματς Κυπέλλου Ελλάδας

Η χώρα κηρύχθηκε σε τριήμερο εθνικό πένθος για την τραγωδία στα Τέμπη και κατόπιν απόφασης του πρωθυπουργού αναβάλλονται τα Λαμία – ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός – ΑΕΚ, αλλά και οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα στη χώρα.

Η χειρότερη τραγωδία με τρένα στην ιστορία εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες, μετά από τη σύγκρουση αμαξοστοιχιών στα Τέμπη, αργά το βράδυ της Τρίτης (28/2).

Ο τελευταίος απολογισμός για την ανείπωτη τραγωδία με τα τρένα στα Τέμπη αναφέρει ότι οι νεκροί ανέρχονται στους 36, ενώ από τους τραυματίες, οι 66 νοσηλεύονται και οι υπόλοιποι 32 έχουν πάρει εξιτήριο. Οι 6 βρίσκονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας, ενώ τα συνεργεία διάσωσης συνεχίζουν τις προσπάθειες για τον εντοπισμό αγνοούμενων, καθώς στο ένα τρένο επέβαιναν 350 άτομα!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε πως έχει κηρυχθεί τριήμερο εθνικό πένθος και όπως είναι λογικό, αυτές τις ώρες, ο αθλητισμός έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα. Κατόπιν μάλιστα προσωπικής απόφασης του ίδιου του πρωθυπουργού, οι αποψινές αναμετρήσεις για το Κύπελλο Ελλάδος, ανάμεσα σε Λαμία – ΠΑΟΚ, αλλά και Ολυμπιακό και ΑΕΚ, οδηγούνται σε αναβολή.

Παράλληλα, ο Μητσοτάκης αποφάσισε την αναβολή κάθε αθλητικής δραστηριότητας στη χώρα για τις επόμενες τρεις μέρες μετά την τραγωδία με τη σύγκρουση των δύο τρένων.

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Λαμία: Χωρίς Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς (pic)

Έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν ενόψει του ημιτελικού με την Άστον Βίλα, όπως επίσης και ο Ντόι με τον Ιμπόρα – Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με Λαμία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024