Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
AgroThessaly: Αναβάλλεται μετά τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη

AgroThessaly: Αναβάλλεται μετά τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη

Οι νέες ημερομηνίες

Την αναβολή της 13ης Πανελλήνιας Έκθεσης για τη Γεωργία και την Κτηνοτροφία «AgroThessaly» αποφάσισε ο Δήμος Λαρισαίων και η ΔΕΘ-HELEXPO μετά την ανείπωτη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη και την κήρυξη τριήμερου εθνικού πένθους.

Η AgroThessaly, που ήταν προγραμματισμένη για το διάστημα 2 με 5 Μαρτίου αναβάλλεται για τις 9 με 12 Μαρτίου στον ίδιο χώρο στη Λάρισα (Σκεπαστή Αγορά Νεάπολης).

Η διοίκηση και οι εργαζόμενοι τόσο του Δήμου Λαρισαίων όσο και της ΔΕΘ-HELEXPO εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος.

Η έκθεση

Να σημειωθεί ότι στη 13η Πανελλήνια Έκθεση για τη Γεωργία και την Κτηνοτροφία «AgroThessaly» συμμετέχουν 766 εκθέτες (269 άμεσους και 497 έμμεσους) από 34 χώρες, σε έναν με εκθεσιακό χώρο 25.000 τ.μ., με 259 ξένους εμπορικούς επισκέπτες και ομαδικές επισκέψεις από τα Βαλκάνια, ενώ θα πραγματοποιηθούν και πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων.

Στόχος της είναι να προβάλει τα προϊόντα της ελληνικής και της παγκόσμιας αγροτο-κτηνοτροφικής παραγωγής, να ενημερώσει για όλες τις εξελίξεις στις νέες τεχνολογίες και να δημιουργήσει, στην πιο αναπτυγμένη αγροτική περιοχή της χώρας, ένα σημαντικό σημείο δικτύωσης για εγχώριες και διεθνείς εμπορικές επαφές.

Η τελευταία διοργάνωση της το 2019 κατάφερε να συγκεντρώσει συνολικά πάνω από 44.000 επισκέπτες και να σημειώσει μεγάλη αύξηση στην προσέλευση εμπορικών επισκεπτών.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024