Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Constance Marten: Βρήκαν την αγνοούμενη αριστοκράτισσα και τον εραστή της - Θρίλερ με το μωράκι τους

Constance Marten: Βρήκαν την αγνοούμενη αριστοκράτισσα και τον εραστή της – Θρίλερ με το μωράκι τους

Οι αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν την αγνοούμενη αριστοκράτισσα Constance Marten και τον σύντροφό της Mark Gordon.

Μετά από 54 ημέρες, οι αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν την αγνοούμενη αριστοκράτισσα Constance Marten και τον σύντροφό της Mark Gordon. Αγωνία για το μωράκι τους, με τις αρχές να συνεχίζουν με επείγουσα επιχείρηση για την ανεύρεσή του.

Η αγνοούμενη αριστοκράτισσα Constance Marten και ο σύντροφός της γύριζαν στο Ηνωμένο Βασίλειο από τις 5 Ιανουαρίου. Ήταν από πληροφορία που έδωσε πολίτης στις αρχές που κατάφεραν να την εντοπίσουν με τον σύντροφό της το βράδυ της Δευτέρας. Παραμένουν υπό κράτηση, με τις αρχές να πραγματοποιούν επείγουσα επιχείρηση για τον εντοπισμό του βρέφους.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία εκφράζει φόβους για το μωρό του ζευγαριού, το οποίο πιστεύεται ότι δεν έχει λάβει ιατρική φροντίδα από τη στιγμή της γέννησής του, στις αρχές Ιανουαρίου.

Η 35χρονη Constance Marten και ο 48χρονος σύντροφός της Mark Gordon πιστεύεται ότι γύριζαν στο Ηνωμένο Βασίλειο με ταξί. Το αυτοκίνητό τους είχε εντοπιστεί να φλέγεται στο Bolton, στο Μάντσεστερ, στις 5 Ιανουαρίου. Έκτοτε είχαν χαθεί τα ίχνη τους.

Μετακινούνταν συχνά και κοιμούνταν σε σκηνή για να αποφύγουν τον εντοπισμό τους. Από τις κάμερες κλειστών κυκλωμάτων ασφαλείας που τους κατέγραψαν, διατηρούσαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους για να μην τους αναγνωρίσουν.

Η συγκλονιστική επιστολή για την Constance Marten

Η Constance Marten προέρχεται από πλούσια αριστοκρατική οικογένεια, με τους δικούς της να απευθύνουν έκκληση να επιστρέψει. Από το 2006 που γνώρισε τον Mark Gordon ζούσαν μια απομονωμένη ζωή. Η μητέρα της Constance είχε εκδώσει μια συγκινητική επιστολή προς την κόρη της μετά την εξαφάνισή της.

Είχε δεσμευτεί να σταθεί στο πλευρό της 35χρονης και του εγγονιού της. «Δεν είσαι μόνη σου σε αυτή την κατάσταση. Θα σε στηρίξουμε με όποιο τρόπο μπορούμε. Σε ξέρω αρκετά καλά. Είσαι συγκεντρωμένη, έξυπνη, παθιασμένη. Έχεις τόσα πολλά να προσφέρεις στον κόσμο. Τόσοι πολλοί φίλοι σου έχουν έρθει να πουν τόσα θετικά πράγματα για σένα».

Έχετε κάνει επιλογές που αποδείχθηκαν δύσκολες. Ωστόσο τις σέβομαι. Γνωρίζω ότι θέλετε να κρατήσετε το νεογέννητο παιδί σας με κάθε κόστος. Το μωράκι σας χρειάζεται φροντίδα σε ένα ευγενικό και ζεστό περιβάλλον. Θέλω να βοηθήσω εσάς και το εγγόνι μου. Αξίζετε την ευκαιρία να χτίσετε μια νέα ζωή. Να δημιουργήσετε μια σταθερή οικογένεια και να απολαύσετε τις ίδιες ελευθερίες που έχουν οι περισσότεροι.

«Constance θα κάνω ό,τι μπορώ για να σταθώ στο πλευρό σου και του εγγονιού μου. Δεν είστε μόνοι σας σε αυτή την κατάσταση. Θα σας στηρίξουμε με όποιον τρόπο μπορούμε. Είμαι έτοιμη να κάνω ό,τι χρειάζεται για να συνέλθεις από αυτή την απαίσια εμπειρία, ώστε να απολαύσεις τη μητρότητα. Σε αγαπώ, μου λείπεις».

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Λαμία: Χωρίς Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς (pic)

Έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν ενόψει του ημιτελικού με την Άστον Βίλα, όπως επίσης και ο Ντόι με τον Ιμπόρα – Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με Λαμία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024