Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εκλιπαρούν να γυρίσει η εξαφανισμένη αριστοκράτισσα - Το σκοτεινό παρελθόν του συντρόφου της

Εκλιπαρούν να γυρίσει η εξαφανισμένη αριστοκράτισσα – Το σκοτεινό παρελθόν του συντρόφου της

Νέα στοιχεία για την εξαφανισμένη Constance Marten. Χάθηκαν τα ίχνη της με το μωράκι και τον σύντροφό της Mark Gordon, ο οποίος είχε καταδικαστεί για βιασμό όταν ήταν 14 ετών.

Στιγμές αγωνίας για τους συγγενείς και τους φίλους της εξαφανισμένης αριστοκράτισσας Constance Marten. Όλοι τους προτρέπουν την 35χρονη μητέρα να έρθει σε επαφή με την αστυνομία.

Η Constance Marten εξαφανίστηκε με το νεογέννητο μωράκι της και τον σύντροφό της Mark Gordon πριν από δύο εβδομάδες. Ενώ έχουν καταγραφεί σε κάμερες από κλειστά κυκλώματα ασφαλείας, οι αρχές δεν έχουν καταφέρει να τους εντοπίσουν για να βεβαιωθούν πως η 35χρονη και το μωράκι είναι καλά στην υγεία της.

Οι δικοί της άνθρωποι αγωνιούν για την Constance Marten. Ο σύντροφός της είχε βιάσει μία γειτόνισσα του πίσω στο 1989. Ο εγγεγραμμένος παραβάτης σεξουαλικών εγκλημάτων είχε καταδικαστεί σε 20 χρόνια φυλακή για την ανατριχιαστική επίθεση.

Ήταν πριν από λίγες ώρες που δόθηκαν στη δημοσιότητα στοιχεία και λεπτομέρειες της φρικτής δοκιμασίας του θύματος στα χέρια του Mark Gordon. Η μητέρα του υποστηρίζει πως είναι «καλό παιδί», ενώ αποκάλυψε πως έχει παντρευτεί κρυφά τη Βρετανίδα αριστοκράτισσα.

Οι άνθρωποι της Constance Marten αναφέρουν πως άρχισε να απομακρύνεται από κοντά τους όταν γνώρισε τον Mark Gordon. Σταμάτησε να απαντά σε μηνύματα ακόμα και σε αυτά από την οικογένειά της από το 2016, σημειώνει η φίλη της Noisette Tahoun. Απευθύνει έκκληση να επικοινωνήσει μαζί τους για να βεβαιωθούν πως είναι καλά.

«Η Constance είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Πολύ ευγενική και διασκεδαστική. Είναι αυθόρμητη και η ψυχή του πάρτι», συμπληρώνει χαρακτηριστικά.

Η ανατριχιαστική επίθεση του 1989

Λίγο καιρό αφότου ο Mark Gordon είχε μετακομίσει από το Μπέρμιγχαμ στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής διέπραξε ένα ανατριχιαστικό έγκλημα.

Ήταν 14 ετών όταν με την απειλή ενός ψαλιδιού και ενός κουζινομάχαιρου επιτέθηκε σεξουαλικά σε μια γειτόνισσά του. Την υπέβαλε σε μια φρικτή δοκιμασία 4,5 ωρών ενώ στο διπλανό δωμάτιο κοιμούνταν δύο μικρά παιδιά.

Ο Mark Gordon είχε μπει στο σπίτι της άτυχης γυναίκας από το παράθυρο του μπάνιου. Χρησιμοποίησε ένα ζευγάρι κάλτσες της ως αυτοσχέδια μάσκα. Αφού διέταξε το θύμα να επιστρέψει στο δωμάτιο, απαίτησε να γδυθεί. Σύμφωνα με τα δικαστικά αρχεία, της επιτέθηκε σεξουαλικά και τη βίασε.

Αφού έγινε γνωστό το έγκλημά του, διατήρησε το δικαίωμά του να παραμείνει σιωπηλός. Παραδέχτηκε την ενοχή του και έδωσε ένορκη, μαγνητοσκοπημένη κατάθεση στην οποία περιέγραψε τα όσα συνέβησαν τη μοιραία μέρα.

Δικάστηκε ως ενήλικας και καταδικάστηε σε 20 χρόνια φυλάκισης αφού συνελήφθη έξι εβδομάδες μετά το άγριο έγκλημά του.

Ενώ κρυβόταν για την υπόθεση του βιασμού, ο Mark Gordon εισέβαλε στο σπίτι ενός άντρα και τον χτύπησε στο κεφάλι και το σώμα με ένα φτυάρι. Έφυγε με άδεια χέρια, αφήνοντας το θύμα σοβαρά τραυματισμένο.

Οι αρχές συνέλαβαν τον Mark Gordon έναν μήνα αργότερα, στις 13 Ιουνίου. Τότε ομολόγησε και τα δύο εγκλήματά του.

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024