Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Το «μήνυμα» του Μίτσελ για τη ρεβάνς με την ΑΕΚ

Το «μήνυμα» του Μίτσελ για τη ρεβάνς με την ΑΕΚ

Την εικόνα που είχε κόντρα στον Παναθηναϊκό θέλει να έχει και απέναντι στην ΑΕΚ ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τον Μίτσελ.

Ο Μίτσελ μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV για τη ρεβάνς με την ΑΕΚ (1/3, 20:00) και εξέφρασε την πίστη του για ανατροπή, αρκεί να εμφανιστεί ο Ολυμπιακός όπως στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ισπανός προπονητής αναφέρθηκε επίσης στα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει η ομάδα, ενώ μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον Κώστα Φορτούνη.

Όσα είπε ο Μίτσελ:

Πως αισθάνεται ένας προπονητής που τα έχει κάνει όλα τέλεια αλλά η ομάδα του δεν κερδίζει:

«Σας ευχαριστώ για τα καλά λόγια, γιατί δεν είναι εύκολο ένας προπονητής να ακούει καλά λόγια, δεν συνηθίζεται. Δεν μπορούμε να παραδοθούμε αυτή τη στιγμή. Το μόνο που μπορούμε να πάρουμε από αυτό το παιχνίδι είναι ότι είμαστε στο σωστό δρόμο και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε για να πετύχουμε το στόχο μας που είναι το πρωτάθλημα.

Ένα πολύ καλό σημάδι είναι ότι οι παίκτες μας ακολουθούν και πιστεύουν πραγματικά και γι’ αυτό παίζουν πάντα για τη νίκη. Δεν είναι η πρώτη φορά που αγωνιζόμαστε για τη νίκη. Πάντα το κάνουμε αυτό και δεν είναι η πρώτη φορά που δεν καταφέρνουμε να κερδίσουμε. Όμως έτσι θα συνεχίσουμε γιατί το ποδόσφαιρο στο τέλος θα μας δικαιώσει».

Ακολουθεί ακόμη ένα ντέρμπι για το κύπελλο με την ΑΕΚ. Η ερώτηση είναι αν γυρίζει το σκορ του πρώτου αγώνα;

«Όλα τα παιχνίδια και όλα τα αποτελέσματα μπορούν να γυρίσουν. Δεν πιστεύω στα θαύματα, αλλά πιστεύω στις ανατροπές γιατί σαν προπονητής αλλά και σαν ποδοσφαιριστής το έχω ζήσει πολλές φορές. Έχω μια εμμονή σε σχέση με το αυριανό παιχνίδι και θα το λέω συνέχεια. Αν παίξουμε με το ίδιο πάθος και τα δώσουμε όλα όπως κάναμε με τον Παναθηναϊκό, τότε ίσως και να το πετύχουμε.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό το ποια ομάδα θα βάλει το πρώτο γκολ. Και αυτό γιατί στη συνέχεια θα έχει ώθηση να βάλει και το δεύτερο και το τρίτο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρέπει να καθίσουμε πίσω γιατί τότε σίγουρα θα κινδυνεύσουμε. Αν δεν αγωνιστούμε όπως κάναμε την Κυριακή, με εξυπνάδα , με πάθος, με δύναμη, με ένα σωστό τρόπο μέσα στο παιχνίδι, τότε δεν θα καταφέρουμε τίποτα απέναντι στην ΑΕΚ γιατί είναι μια καλή ομάδα».

Να περιμένουμε έναν Ολυμπιακό πιο επιθετικό από όσο τον έχουμε συνηθίσει από το πρώτο λεπτό;

«Πιο επιθετικό είναι δύσκολο να το κάνουμε, πιο καταιγιστικός, σίγουρα ναι το θέλουμε γιατί στο προηγούμενο ματς κάναμε πολλές ευκαιρίες και δυστυχώς καμία από αυτές δεν κατέληξε σε γκολ».

Προβλήματα με απουσίες;

«Έχουμε την απουσία του Σωκράτη ο οποίος είναι τιμωρημένος και ο Εμβιλά ο οποίος είναι τραυματίας μετά από το παιχνίδι. Οι υπόλοιποι είναι έτοιμοι και ξεκούραστοι για το αυριανό(σημερινό) παιχνίδι. Έχουμε πολλές επιλογές και θα τις εκμεταλλευτούμε με τον καλύτερο τρόπο».

Θα επιστρέψει και ο Χάμες;

«Σήμερα θα μάθουμε τι θα συμβεί με τον Χάμες. Είναι πολύ πιθανό να βρεθεί μέσα στην αποστολή. Αν δεν είναι όμως ο Χάμες, έχουμε έναν μεγάλο Φορτούνη».

Πόσο ικανοποιημένος μείνατε από την εμφάνιση του Φορτούνη που κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Χάμες στο τελευταίο ματς;

«Πολύ. Το πρωί πριν τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό, μιλήσαμε για τις δυνατότητες του. Συζητήσαμε για το τι μπορεί να κάνει, τι μπορεί να προσφέρει και για το γιατί είναι θέμα το γεγονός ότι ένας παίκτης με τις δυνατότητες του δεν μπορεί αν τις δείξει σε όλα τα παιχνίδια, κάθε ημέρα και κάθε λεπτό.

Δεν είμαι πολύ έξυπνος αλλά είναι δύσκολο όταν έχεις ένα παίκτη τόσο μεγάλο όσο είναι ο Κώστας να μην τον σκεφτείς για το αυριανό παιχνίδι. Πάντα γνωρίζαμε τις δυνατότητες του σαν παίκτη, όμως η αφοσίωση που έδειξε στο προηγούμενο παιχνίδι ήταν πολύ χρήσιμη για εμάς και πολύ αποτελεσματική».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024