ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Η κ. Νικολάου αντιπροσωπεύει και προσωποποιεί το μοντέλο διακυβέρνησης της ΝΔ
Σε νέα ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ ασκεί κριτική στην Κυβέρνηση για την στάση που έχει λάβει απέναντι στην κ. Νικολάου.
«Ο λόγος που ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ προσπαθούν να συγκαλύψουν και το σκάνδαλο Νικολάου είναι γιατί στην πραγματικότητα η κα Νικολάου αντιπροσωπεύει και προσωποποιεί το μοντέλο διακυβέρνησής τους», υπογραμμίζει σε μαγνητοσκοπημένη δήλωσή του ο τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιάννης Ραγκούσης.
«Το μοντέλο διακυβέρνησης της αυτοδυναμίας που ισοδυναμεί με ασυδοσία, που οδηγεί στη διασπάθιση δημοσίου χρήματος και τελικά καταλήγει στον προσωπικό τους πλουτισμό», σχολιάζει.
Η τοποθέτηση της ΝΔ για την επίθεση Πολάκη στη Νικολάου
Την τοποθέτησή της αναφορικά με την κα Σοφία Νικολάου και την «επίθεση» που δέχθηκε από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλο Πολάκη έκανε νωρίτερα το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.
Η Νέα Δημοκρατία μέσω ανακοίνωσής της χαρακτηρίζει την κίνηση του βουλευτή «καθαρά φασιστική μέθοδο» και επισημαίνει πως η αντιπολίτευση έχει κάθε δικαίωμα ελέγχου, δεν μπορεί όμως «όμως να στοχοποιεί πρόσωπα και την οικογένεια τους».
Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας
Το να δίνει κάποιος τη διεύθυνση του σπιτιού ενός δημοσίου προσώπου, οπως της κ. Νικολάου, διεγείροντας έμμεσα σε τραμπουκισμούς, είναι καθαρά φασιστική μέθοδος. Η αντιπολίτευση έχει κάθε δικαίωμα να ασκεί κοινοβουλευτικό έλεγχο και να ζητάει την παρέμβαση της δικαιοσύνης, όπου κρίνει. Δεν μπορεί όμως να στοχοποιεί πρόσωπα και την οικογένεια τους.
Υπενθυμίζεται πως ο κ. Πολάκης νωρίτερα μέσω ανάρτησής του έκανε μία εκτενή αναφορά στην αγορά κατοικίας της κας Νικολάου στο Ψυχικό, δίνοντας μάλιστα και τη διεύθυνση της κατοικίας της.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Harper’s Bazaar Greece: Το τεύχος Αυγούστου κυκλοφορεί αποκλειστικά με το ΒΗΜΑ της Κυριακής
- Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στα Βίλια Αττικής – Που ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
- Ο Ολυμπιακός στο… Αργεντινή – Αγγλία: Το δωμάτιο – εξέδρα, ο Ναπολιτάνος Μαφέο και το «ποτέ» του Μεντιλίμπαρ
- Κικίλιας για Ραφήνα: Πάνω απ’ όλα η ασφάλεια – Μετά το καλοκαίρι διαβούλευση για το μέλλον του λιμανιού
- ΣΥΡΙΖΑ: Μαζικές παραιτήσεις από την Κεντρική Επιτροπή – Εικόνα διάλυσης στην Κουμουνδούρου
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Τσιάρας και Μηταράκης πανηγυρίζουν, ο Μπουκώρος δηλώνει αθώος και λέει ότι εκείνος αποκάλυψε το σκάνδαλο
- Οι τρίδυμες αδελφές Αλεξανδρή θα αγωνίζονται πλέον στην καλλιτεχνική κολύμβηση με το ελληνικό εθνόσημο
- Σοκ στον Παναθηναϊκό: Ρήξη χιαστού ο Ίνγκασον – Εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα ο Καλάμπρια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/manouchehr-hejazi-QeoXkIesiCo-unsplash-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442