Καίτη Φίνου: Η μητέρα μου τον συμπαθούσε αλλά υποψιαζόταν ότι πήγαινε και με άλλες γυναίκες
Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τη σχέση της με τον Στάθη Ψάλτη, τους αρραβώνες και τον γάμο.
Η Καίτη Φίνου προσκεκλημένη των Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο στην εκπομπή Στούντιο 4 της ΕΡΤ μίλησε από καρδιάς για τη μακρόχρονη σχέση με τον Στάθη Ψάλτη.
Η υποψιασμένη μητέρα της για τις απιστίες του Ψάλτη
Ειδικότερα, η Καίτη Φίνου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν εγώ ξεκίνησα να παίζω στις ταινίες, αρρώστησε η μητέρα μου και μας έφυγε από καρκίνο μέσα σε πέντε χρόνια. Ήμουν με τον Στάθη που ήταν μεταξύ αγάπης και μίσους η σχέση τους. Τον συμπαθούσε αλλά υποψιαζόταν ότι πήγαινε και με άλλες γυναίκες. Όταν τον γνώρισα εγώ ήμουν 19 και ο Στάθης ήταν 31 ετών. Παιδί ήταν τότε και ο Στάθης αλλά δεν μείναμε μαζί. Τον γνώρισα στον «Παρθενοκυνηγό» και ήταν παντρεμένος. Εκεί πάλι μπήκε η μαμά στη μέση γιατί της λέω «μαμά, μου ζήτησε αυτός ο ηθοποιός να βγούμε ραντεβού». Δεν τον γνώριζα καθόλου, τον γνώρισα στα γυρίσματα της ταινίας, μια μέρα μου είπε να πάμε να φάμε μετά τα γυρίσματα».
«Με κολάκευε, ναι αλλά με ρώτησε η μάνα μου το όνομα του και πάει και βρίσκει τα περιοδικά, τα ξεφυλλίζει, βρίσκει μια φωτογραφία του και μου λέει «δεν πρόκειται να βγεις, είναι παντρεμένος! Έχει και παιδί και έχει δώσει και συνέντευξη». Έπαθα σοκ».
«Έρχεται λοιπόν ο Στάθης κάτω από το σπίτι μου το πατρικό, χτυπάει το κουδούνι για να κατέβω. «Δεν κατεβαίνω γιατί είσαι παντρεμένος» του λέω από το θυροτηλέφωνο» πρόσθεσε, επίσης, η Καίτη Φίνου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.
- ΗΠΑ: Αυστηρότεροι οι κανονισμοί για βίζα σε ξένους φοιτητές και δημοσιογράφους
- Γιορτή σήμερα 17 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]
- Το Ιράν διαψεύδει τον Τραμπ – Αρνείται ότι αποφυλακίστηκε Αμερικανίδα από τις ιρανικές φυλακές
- Με Ντιναμό Κιέβου ο ΠΑΟΚ – Προκρίθηκαν στα πέναλτι επί της Κλουζ οι Ουκρανοί
- Η ΕΕ πιέζει τις ΗΠΑ για εξαίρεση ευρωπαϊκών προϊόντων από τους δασμούς 15% – Και το ελαιόλαδο στη λίστα
- Οι Μαϊάμι Χιτ παρουσίασαν τον Αντετοκούνμπο: «Εδώ γνώρισα τη γυναίκα μου, είναι μια πόλη με πολλή ζέστη, όπως στην Ελλάδα»
- «Καύσωνας» με το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Το «κλιματιστικό» του Μαξίμου και οι «υψηλές θερμοκρασίες» μετά τις διώξεις
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)





















![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/manouchehr-hejazi-QeoXkIesiCo-unsplash-315x220.jpg)
![Βίσωνας επιτέθηκε σε 65χρονο στο Γέλοουστοουν και τον πέταξε 3 μέτρα στον αέρα – «Μου χάρισε την ζωή» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bison22-315x220.jpg)



















![Επιστήμονες ανακάλυψαν ένα νέο είδος πίθηκου στη ΛΔ του Κονγκό [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Sans-titre-1-10-315x220.jpg)
























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442