Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αντέλ: Αρραβωνιάστηκε τον Ριτς Πολ - Τα σχέδιά τους για τον γάμο

Αντέλ: Αρραβωνιάστηκε τον Ριτς Πολ – Τα σχέδιά τους για τον γάμο

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από το περιοδικό «Deux Moi»

Το επόμενο βήμα στη σχέση τους έκαναν Αντέλ και Ριτς Πολ, καθώς αρραβωνιάστηκαν.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από το περιοδικό «Deux Moi», το οποίο επικαλείται αξιόπιστη πηγή από το περιβάλλον της τραγουδίστριας.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η 34χρονη ερμηνεύτρια και ο 41χρονος μάνατζερ παικτών του ΝΒΑ σχεδιάζουν να παντρευτούν το ερχόμενο καλοκαίρι.

Οι φήμες ότι είχαν αρραβωνιαστεί κυκλοφορούν εδώ και αρκετό καιρό και φούντωσαν όταν η Αντέλ εθεάθη να φοράει ένα τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι στην τελετή των Grammy.

Με το ίδιο δαχτυλίδι εμφανίστηκε και στο τελευταίο της σόου στο Λας Βέγκας το Σαββατοκύριακο.

«Θέλω περισσότερα παιδιά»

Αν και η τραγουδίστρια προτιμά να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, πολλές φορές έχει μιλήσει δημοσίως για τον αγαπημένο της.

«Ποτέ δεν ήμουν τόσο ερωτευμένη! Έχω πάθει εμμονή μαζί του. Σίγουρα θέλω περισσότερα παιδιά. Είμαι νοικοκυρά και μια σταθερή ζωή με βοηθάει στη μουσική μου. Όμως αυτή τη στιγμή, το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι το Λας Βέγκας. Θέλω να τα καταφέρω», έχει δηλώσει στο Elle.

Σε άλλη της συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρεϊ, έχει αναφέρει για τον Ριτς Πολ: «Είναι απλά ξεκαρδιστικός. Είναι τόσο αστείος, είναι ξεκαρδιστικός και πολύ έξυπνος. Ξέρεις, είναι πολύ, πολύ έξυπνος. Είναι απίστευτο να τον βλέπεις να κάνει αυτό που κάνει. Είναι απλώς η ώρα. Αλλά θα ήταν ενδιαφέρον να δω πώς είναι η αντίδρασή μου γενικά σε οτιδήποτε με πληγώνει τώρα που νιώθω τόσο ασφαλής με τον εαυτό μου και μιλάω και εκτός ρομαντισμού».

Πρόσφατα, ο Ριτς Πολ γιόρτασε τα γενέθλιά του, στη συναυλία της Αντέλ στο Λας Βέγκας. Ο μάνατζερ έγινε 41 και η τραγουδίστρια του αφιέρωσε το «Happy Birthday», λίγο πριν προχωρήσει σε μία δημόσια εξομολόγηση.

Αφού διέκοψε για λίγο την κανονική ροή της εμφάνισής της, απευθυνόμενη στο πλήθος είπε: «Γρήγορα, είναι τα γενέθλια του φίλου μου σήμερα. Και τον αγαπώ περισσότερο από την ίδια τη ζωή, οπότε μπορούμε να του ευχηθούμε χρόνια πολλά; Το όνομά του είναι Ριτς».

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024